Günışığı Gazetesi 26 Yaşında!

Elazığ'da günlük olarak yayın yapan Günışığı Gazetesi 26. yılını kutlamanın mutluluğunu yaşıyor....

Günışığı Gazetesi 26 Yaşında!

Elazığlı hemşehrimiz, İş İnsanı İbrahim Taşel tarafından 27 Ekim 1997 tarihinde kurulan ve ilimizde günlük olarak yayın hayatını sürdüren Günışığı Gazetesi, 26. yılını kutlamnın mutluluğunu yaşıyor.

Yayın hayatını başarılı bir şekilde sürdüren Günışığı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Nafis Koca yaptığı açıklamada, kendilerine her zaman destek olan Elazığ kamuoyuna ve okuyucularına teşekkür etti. 

"ELAZIĞ'A MAHÇUP OLMADAN YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ"
Elazığ'a 26 yıl içerisinde kamu hizmeti olarak çok büyük katkılarının olduğunu ifade eden Koca; “Bizim 26. Yıl dönümümüz. Çeyrek asırlık bir kervan yolculuğu yaptık. Bugün itibariyle çeyrek aşırı bitirip 26. Yaşımıza merhaba dedik. Tabi 26 yılımız dolu dolu geçti. Bu 26 yıl içerisinde Elazığ’a kamu hizmeti olarak çok büyük katkılar sunduğumuza inanıyoruz. Bu katkıları sunarken tabi bizim sadece kendi şahsımızın değil, ekibimizin ve kadromuzun fedakarene çalışmaları neticesinde bu oldu. 26 yıl içerisinde biz bizi takip eden, okuyan abonelerimizden, okurlarımızdan ciddi derecede destekler gördük. Kiminin abone olarak kiminin dualarıyla bugüne kadar geldik. Bundan sonra da Allah nasipo ederse okurlarımıza ve Elazığ’a mahcup olmama adına nice 26 yılları görmeyi hedefliyoruz” dedi.

BAŞARILAR DİLİYORUZ
Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak, Günışığı Gazetesinin 26. yılını kutluyor, başta İmtiyaz Sahibi M. Nafis Koca olmak üzere tüm ekibine başarılar diliyoruz..

Günışığı Gazetesi 26 Yaşında!