Haberin Saati 12 Yaşında!

Elazığlı Hemşehrimiz İlhan Kılıç'ın İmtiyaz Sahipliğini yürüttüğü haberinsaati.com internet gazetesi 12. yılını kutluyor...

Haberin Saati 12 Yaşında!

Almanya merkezli olarak türkçe yayın sürdüren ve imtiyaz sahipliğini Elazığlı hemşehrimiz İlhan Kılıç'ın yaptığı haberinsaati.com internet gazetesi 12 yaşına girdi.

İlk olarak 25 Ekim 2011 tarihinde yayın hayatına başladıklarını ifade eden Haberinsaati İnternet Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlhan Kılıç yaptığı açıklamada; "Haberinsaati İnternet Gazetesi, 2011 yılında kurulduğunda, online haber dünyasına yenilik ve kalite getirmeyi hedefledi. Başlangıçtan bu yana, haberin en hızlı ve güncel şekilde okuyuculara ulaştırılması için çaba gösterdik." dedi.

"EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ OKUYUCULARIMIZ"
Kılıç açıklamasında; "Haberinsaati, bu 12 yıl içinde birçok önemli habere imza attı ve birçok ödül kazandı. Özellikle özel haberlerde ve toplumsal konularda sağlam bir varlık olmaya devam ediyoruz. Haberinsaati'nin bu başarısının arkasındaki en büyük güç okuyucularımızdır. Sizlere teşekkür ederiz, çünkü sizinle birlikte büyüdük ve bu yolculuğa devam ediyoruz. Haberinsaati İnternet Gazetesi olarak, daha fazla yenilik ve güncel haber sunmaya devam etmek için çalışmaya devam edeceğiz. Gelecekte de sizlere kaliteli habercilik sunmaya devam etmeyi taahhüt ediyoruz. 12 yıl boyunca güvenilir haber kaynağı olmamıza destek veren tüm okuyucularımıza teşekkür ederiz." dedi.