Hayırsever İşadamı Demirci'den Lastikçi Feyzi Baba'ya Jest!

Elazığ'da Lastikçi Feyzi Baba olarak bilinen Feyzi Ökrenç'in geçtiğimiz günlerde Trafik Polisleri tarafından yazılan 2500 TL tutarında ki cezasını hayırsever işadamı, Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci üstlenerek kendisine jest yaptı...

Hayırsever İşadamı Demirci'den Lastikçi Feyzi Baba'ya Jest!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da Lastikçi Baba olarak bilinen ve geçimini araba lastiklerini tamir ederek sağlayan Feyzi Öğrenç, geçtiğimiz günlerde motosikletiyle trafik ihlalinde bulunmuş ve ekipler tarafından 2500 TL ceza kesilmişti.

Lastikçi Feyzi Babaya yazılan 2500 TL tutarında ki trafik cezasını öğrenen Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, kendisine bir jest yaparak yazılan trafik cezasını ödedi.

''ŞEHRİMİZ İÇİN BİR DEĞER''
İlimizin değerlerine ve emektarlarına sahip çıkılması gerektiğini ifade eden İşadamı Demirci, Feyzi Babanın sohbetinin ve şahsının şehrimiz için bir değer olduğunu belirtti. 

Bilindiği üzere ilimizde görev yaptığı süreç içerisinde Vali Murat Zorluoğlu tarafından sık sık ziyaretine gitmesiyle tanınan Lastikçi Feyzi Babanın CHP Genel Kemal Kılıçdaroğlu ile telefondan bayramlaşma esnasında yaptığı sohbetle kamuoyunda dikkatleri üzerine çekmişti.