Hizmetleriyle Tarihe Geçen Başkan!

Türkiye'nin en genç belediye başkanlarından biri olarak yaptığı başarılı hizmetlerle Elazığ'ın çehresini değiştiren Şahin Şerifoğulları, geçtiğimiz 4,5 yılda vadettiği tüm projeleri tamamlayarak, Elazığlıların hizmetine sundu...

Hizmetleriyle Tarihe Geçen Başkan!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçim döneminde vaat ettiği 100 projeyi 4,5 yıllık hizmet döneminde tamamlayarak şehrin hizmetine sundu. 

YÜZDE 100 BAŞARI
Göreve geldiği günden bugüne söz verdiği projeleri hayata geçiren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları kamuoyunun takdirini topladı.

Elazığ Belediyesinin tüm birimlerini şehrin hizmetine seferber eden Başkan Şahin Şerifoğulları, bir yandan hizmet ve gönül belediyeciliğinin gerekliliklerini yerine getirirken, bir yandan da depremler ve pandemi salgınını yaşattığı olumsuz etkenlere rağmen Elazığ’ı yeniden şekillendiren, güzelleştiren ve geleceğe hazırlayan mega projeleri birer birer hayata geçirdi. 

Şerifoğulları Hizmetleriyle Tarihe Geçti

11 ana başlıkta 100 projenin yüzde 100’ünü başarıyla hayata geçiren, Türkiye’nin en genç ve dinamik belediye başkanlarından biri olan Şahin Şerifoğulları, gerçekleştirdiği hizmet ve yatırım projeleriyle  şehrin gelişimine büyük katkı sağladı. 

MEGA PROJELER ŞEHRE DEĞER KAZANDIRDI
Modern yer altı otoparkları, kent meydanları, fuar ve kültür merkezi, altyapı projesi,  yeşil alanlar, içme suyu arıtma tesisi ve daha birçok büyük yatırımı şehre kazandıran Başkan Şerifoğulları her bir projenin hazırlanmasında önemli rol oynadı.

Şerifoğulları Hizmetleriyle Tarihe Geçti

41 MAHALLEYE EŞİT HİZMET
Elazığ'ın 41 mahallesine eşit şekilde hizmet götüren Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vizyoner ve çalışkan kişiliği ile Elazığ’da vatandaşların daha rahat ve konforlu bir yaşam sürdürebilmeleri için büyük çaba gösterdi. 

HİZMETLERİYLE TARİHE GEÇTİ
Elazığ’da yıllardır konuşulan ancak bir türlü yapılamayan hizmetleri kısa sürede hayata geçiren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’da adından yıllarca söz ettirecek bir başkan olarak tarihe geçti. 

Şerifoğulları Hizmetleriyle Tarihe Geçti

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ DEVASA HİZMETLERİ TÜRKİYE’YE TANITTI
Elazığ Belediyesinin yaptığı yatırımlar ve hizmetler hem Elazığ halkının hem de kente gelen misafirlerin büyük beğenisini topladı. 

Elazığ Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün etkili tanıtım çalışmasıyla Elazığ Belediyesinin yatırımları, görsel ve yazılı basın, ayrıca sosyal medya aracılığıyla Türkiye’ye tanıtıldı. Belediyenin başarılı hizmetleri bu tanıtımlarla hem Elazığ’da hem de ülke genelinde ses getirdi. 

İlimize gelen siyasiler, bürokratlar ve ziyaretçiler Elazığ Belediyesinin hizmetlerini yerinde inceleme ve gezme imkanı buldu. Misafirlerin büyük beğenisi ve özgüsünü toplayan vizyon projeler  bir çok kente örnek oldu.

Şerifoğulları Hizmetleriyle Tarihe Geçti