İkinci El Araçta Hareketlilik!

Mart ayında kademeli olarak normalleşme adımlarının atılacağının duyurulmasının ardından ikinci el otomobil piyasasından hareketlilik sinyalleri geldi. Sürekli yükselen ikinci el otomobil fiyatlarının da düşüşe geçtiğini vurgulayan oto galericileri, piyasalarda hareketlenmenin başladığını belirtti.

İkinci El Araçta Hareketlilik!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Koronavirüs salgınından olumsuz yönde etkilenen ikinci el otomobil piyasası son haftalarda normale dönmeye başladı.

Normalleşme adımlarının ve küresel piyasalarda üretimin yeniden normale dönmesinin ardından ikinci el araç piyasasında hareketlenme gözlendi. Son dönemde ikinci el otomobil fiyatlarında sürekli yükselişin durduğunu aktaran galericiler, normalleşme adımlarıyla birlikte ikinci el otomobil piyasalarında hareketlenme yaşanacağı yönünde görüş bildirdiler.

İkinci el otomobil piyasasında son zamanlarda bir hareketlenme gözlendiğini aktaran galericiler ''İkinci el otomobil piyasasında bir hareketlenme oluyor. Fiyatların sürekli yükseldiği bir dönem oldu ama şuanda fiyatlar sabitlenmiş durumda. Yaz dönemine doğru araç satışları artıyor. Mart ayında kısıtlamaların kaldırılmasıyla ikinci el otomobil piyasasının hareketlenmesini bekliyoruz'' dediler.