Irmak'tan Sivrice'ye Dev Proje!

Yeniden Refah Partisi Sivrice Belediye Başkan Adayı Ebubekir Irmak, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde belediye başkanı olarak seçilmesi halinde ilçe halkına önemli oranda istihdam sağlayacaklarını ve ekonomiye ciddi katkı sunacaklarını ifade etti.

Irmak'tan Sivrice'ye Dev Proje!

Yeniden Refah Partisi Sivrice Belediye Başkan Adayı Ebubekir Irmak, ilçemizin tüm güzellikleri ve eşsiz tabiatının Sivrice’nin gelişmesi ve kalkınması açısından çok büyük bir katma değere sahip olduğunu belirterek, başkalarının geçici vaatleriyle değil, Sivrice halkı olarak ‘’Biz Bize Yeteriz’’ dedi.

"İŞSİZLİK SORUNUNU ORTADAN KALDIRACAĞIZ"
Irmak, hayata geçirecekleri projelerle ilçe halkına önemli oranda istihdam sağlayacaklarını ve ekonomiye ciddi katkı sunacaklarını ifade ederek; “Yeni dönemde vadettiğimiz tüm projeleri hayata geçireceğiz ve ilçemizdeki işsizlik sorununu ortadan kaldıracağız.” dedi.

Adaylığını açıkladığı günden bu yana ilçe halkından büyük teveccüh gören ve açıkladıkları projelerle ilçede büyük heyecan uyandıran Yeniden Refah Partisi Sivrice Belediye Başkan Adayı Ebubekir Irmak, vadettiği projelerin tamamını hayata geçireceklerini ve bu projelerle Sivrice’yi bölgenin cazibe merkezi haline getireceklerini vurguladı. 

 

"İLÇEMİZİIrmak'tan Sivrice'ye Dev Proje!
 
HAK ETTİĞİ NOKTAYA ULAŞTIRACAĞIZ"

Sivrice’nin turistik ve kültürel anlamda bölgenin ve ülkenin önemli merkezlerinden biri olduğuna dikkat çeken Irmak sözlerini şöyle sürdürdü; “Bilindiği gibi ilçemiz yaz ve kış turizmi açısından çok önemli bir lokasyona sahip. Hazar Gölümüz, Hazar Baba Dağımız ve sahip olduğumuz diğer güzellikleri ön plana çıkarmak amacıyla hazırladığımız projelerimiz, ilçemizin tanıtımına katkı sağlamanın yanı sıra istihdam ve ekonomimize de olumlu katkı sağlayacak. Her bir projemiz aslında istihdam demek, yatırım demek haliyle ekonomiye katkı demek. Bizim en önemli önceliğimiz hiç şüphesiz ilçemizin işsizlik sorununa çözüm üretmek olacak. Projelerimizi de bu doğrultuda hazırladık. Rabbim nasip eder 31 Mart’ta göreve seçilirsek projelerimizi hızlıca başlatacağız ve ilçemizi kısa sürede hak ettiği noktaya ulaştıracağız.”

Irmak'tan Sivrice'ye Dev Proje!