Işıkver'den Elazığspor Çağrısı!

Her fırsatta şehrin takımının yanında olarak, bordo beyazlı temsilcimiz Elazığspor'a 1 Milyonluk şampiyonluk primi sözü veren tek milletvekili MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, play-off yükselme final maçının İstanbul RAMS Park Stadında oynanmasını doğru bulmadığını belirtti.

Işıkver'den Elazığspor Çağrısı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ Milletvekili Semin Işıkver, Elazığspor ile 52Orduspor arasında oynanacak play-off yükselme final maçının İstanbul RAMS Park Stadında oynanmasını doğru bulmadığını belirterek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşerek maçın Ankara'da oynanmasına yönelik talebini ileteceğini söyledi.

Bu kararın alınmasına tek başına gücünün yetmeyeceğini vurgulayan Işıkver, Karadeniz lobisinin gücüne vurgu yaparak Elazığlı siyasetçileri ve bürokratları göreve davet etti.

MHP Elazığ Milletvekili Semin Işıkver, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Elazığsporumuzun Orduspor ile yapacağı Play Off Final maçının Ankara’da oynanacağı söylenmesine rağmen İstanbul RAMS Park Stadında oynanacağının açıklanmasını doğru bulmadığımı, İstanbul ilinde yaşayan Elazığlı nüfusunun neredeyse 3-4 katı Ordu nüfusunun bulunmasına rağmen tarafsız bir saha olarak kabul edilebilecek olan Ankara yerine İstanbul’da oynanacak olmasının rakibe haksız bir avantaj sağladığını düşündüğümü bilmenizi isterim. Bu hususta bu konunun geç kalmadan telafi edilmesini sağlamak maksadı ile daha evvel Süper Kupa Finalinin ilimizde oynanmasını sağlamak için görüşme sağladığım TFF Başkanı Sn.Büyükekşi’yi tekraren aradım fakat maalesef ulaşmak nasip olmadı.. Yarın da hem Spor Bakanımız Sn.Osman Aşkın Bak’a hem de TFF Başkanı Sn.Büyükekşi’ye ulaşmaya çalışacağımı ifade ederken, görüşme sağlayabilsem de bu hususta alınan kararı yalnız başıma değiştirmeye muktedir olabileceğimi düşünmediğimi üzülsem de samimiyetle ifade etmek isterim. Karadeniz Lobisinin futbol sektörü üzerindeki etkisinin de siz değerli hemşehrilerimiz, ağabeylerim kardeşlerim tarafından da en az benim kadar bilindiğini düşünerek ilimiz siyasetçilerini; çok uzun zamandır takımımızın ve özellikle siz değerli Elazığlıların çok büyük gayret ve fedakarlıkları ile iddiasını son maça taşıyan Elazığsporumuzun emeklerinin zâyi olmaması adına göreve davet ediyorum. Birlikte hareket etmedikçe bu konuda hiçbir şekilde sonuca ulaşamayacağımızı bildiğim için sizlerin huzurunda tekraren ilgilileri beraber mücadele etmeye, bu hususta güçlü bir tavır ortaya koyma adına birlikte hareket etmeye davet ediyorum. Elazığsporumuza sonuna kadar güvensek ve maç nerede olursa olsun yalnız bırakmayacak olsak da adil ve tarafsız bir ortamda verilmesi gereken mücadelenin rakibin avantaj sağlayacağı bir ortamda bu maçın oynanması suretiyle ilimizin haksızlığa uğramaması adına, önümüzdeki her günün değil her saatin çok kıymetli olduğunu tekraren ifade ederek, şehrimizin bütün siyasetçilerine, bütün erklerine, devletimizin önemli kademelerinde görev alan bürokratlarımıza bir kez daha sizlerin huzurunda göreve davet çağrısı yapıyor, hepinizi saygı ile selamlıyorum. Şartlar ne olursa olsun; Elazığsporumuzu yalnız bırakmayacağız.  Sonuna kadar Elazığ.. Sonuna kadar Elazığspor.."