İstihdam Çağrı Merkezi Açıldı!

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi (HAZAR-SAM) Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban'ın projelerinden biri olan İstihdam Çağrı Merkezi hizmete açıldı...

İstihdam Çağrı Merkezi Açıldı!

HAZAR-SAM Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban’ın projelerinden biri olan istihdam projesi hayata geçti. Proje Türkiye’de bir ilk olarak Çağrı Merkezi üzerinden ücretsiz olarak iş arayan ve nitelikli personel ihtiyacı olan firmaları bir araya getirecek.

İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYACAK
HAZARSAM Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban İstihdam Çağrı Merkezi ve www.elazigkariyer.com Kariyer Portalının açılışında yaptığı konuşmada hedeflerinin şehrin en önemli sorunlarının başında gelen istihdam probleminin çözümüne katkı sağlamak olduğunu ifade etti.

İstihdam Çağrı Merkezi Açıldı!

"KARİYER OFİSİMİZ FAALİYETE GEÇTİ"
Nailbey Mahallesi Akın Sokak Bulut Ap. No: 2/7 adresinde hizmete başlayan Çağrı Merkezi ve www.elazigkariyer.com yönetim ofisinin hem iş arayanlar hem de işçi arayanlar için ücretsiz olarak hizmet vereceğinin altını çizen Başkan Çoban, “Elâzığ’ımızın temel problemlerinden birisi işsizliktir. Hemşerilerimizin iş bulmalarına destek olmak, işsizliği önlemek ve işverenin kalifiye eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla; 2019 yerel seçimlerinde gündeme taşımış olduğumuz ve üzerinde profesyonel bir ekibin çalışmış olduğu Elazığ Kariyer ofisini ve Çağrı Merkezimizi tüm altyapıları hazır bir şekilde faaliyete geçirmiş bulunuyoruz” dedi.

İstihdam Çağrı Merkezi Açıldı!