İYİ Parti'de Merkez İlçe Başkanı Belli Oldu

İYİ Parti Genel Merkezinden yapılan açıklamada Elazığ merkez ilçe teşkilatının 16 Haziran itibariyle feshedildiği duyurulmuştu. Bugün alınan karar ile İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Yalçın oldu.

İYİ Parti'de Merkez İlçe Başkanı Belli Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz Haziran ayında İYİ Parti Genel Merkezden yapılan açıklamada; "Görülen lüzum üzerine İYİ Parti Genel merkezimizce Elazığ merkez ilçe teşkilatı 16/06/2021 günü itibarı ile fesh edilmiştir." Denilmişti.

Başkan Kaymaz 26 Temmuz 2020 yılında yapılan merkez ilçe kongresinde 168 oy alarak başkanlık görevine gelmişti.
YENİ ATAMA YAPILDI
İYİ Parti Elazığ Merkez ilçe başkanlığına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in oluruyla Mustafa Yalçın getirildi. Mustafa Yalçın daha önce İyi Parti Baskil ilçe başkanlığı görevini yapmıştı.
BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ
1966 yılında Elazığ’ın Baskil ilçesinde dünyaya gelen Mustafa Yalçın lise mezunu olup ticaret ile uğraşıyor. İYİ Parti Baskil Kurucu İlçe Başkanı olan Yalçın Kanal 23’e yaptığı açıklamada; “Birlik ve beraberlik içinde tüm teşkilatlarımız ile küskünlükleri ve kırgınlıklara yer vermeden çalışacağız. Bizi bu göreve layık gören Sayın Genel Başkanımızı mahcup etmeyeceğiz. Genel Başkanımızın bu yoğun çalışma temposunda bizde bir nebze olsa yükünü almak için çalışacağız ve ilk seçimlerde inşallah partimizi Genel Başkanımızın önderliğinde iktidara taşıyacağız” dedi.