İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yanıkömeroğlu Elazığ'da!

Elazığ'a gelen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, partisinin projesi olan 'güneşin kadınları kooperatifi'nin açılışını gerçekleştirdi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yanıkömeroğlu Elazığ'da!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, Elazığ’a geldi.

Yanıkömeroğlu’nun ilk durağı esnaflar oldu.. Genel Başkan Yardımcısı Yanıkömeroğlu, İl Başkanı Mevlüt Or ve partilileri ile birlikte gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinin ardından Güneşin Kadınları Kooperatifinin açılışını gerçekleştirdi.

OR: EMEĞİ GEÇEN HERKESE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM
İYİ Parti’nin projesi olan kooperatifin açılışında konuşan İl Başkanı Mevlüt Or, “Elazığ il teşkilatı olarak bugün burada bir ilki daha başarmanın gururunu yaşıyoruz. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in önerisiyle, talimatlarıyla Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu hanımefendinin önderliğinde 81 ilde uygulanması planlanan projenin bir ayağını Elazığ’ımızda başlatmanın gururunu yaşıyoruz. ‘Güneşin Kadınları Kooperatifi’mizi faaliyete geçirerek Doğu Anadolu’da bir ilki gerçekleştiren, bizlere bu mutluluğu yaşatan daima yanımızda olan birlikte mücadele veren kadın kolları başkanımıza ve kooperatif kurucu üyelerimize, emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

CÖMERT: SATARAK EKONOMİLERİNE KATKI SAĞLAMAKTADIRLAR
Güneşin Kadınları Kooperatifi Başkanı Mesude Cömert de, “İstihdam bulamayan tüm kadınlarımıza bu kooperatif aracılığıyla bir mecra yaratılmıştır. Kadınlarımız el emeği göz nuru işleri ve yöresel lezzetlerini kooperatifimizde satarak ekonomilerine katkı sağlamaktadırlar. Kooperatifimiz Türkiye’de ilk 10 kooperatif içerisinde kurulmuş olup kurulma şartlarından 7 kurucu girişimci kuralı konulmuştur” şeklinde konuştu.

YANIKÖMEROĞLU: PROJEMİZİ ÇOK ÖNEMSİYORUM
Kadınların bir çok sorunla mücadele ettiğini ifade eden İyi Parti Kadın Politikaları Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu da, “Ülkemizde maalesef kadınlarımız birçok sorunla mücadele etmek zorundalar. Bunların başında kadına yönelik şiddet, kadın cinayetleri ve kadının istihdamdaki yeri gelmekte. Bu anlamda projemizi çok önemsiyorum. Kadın kooperatifi projemizi. 13 ilimizde kurduk. Bugün ilk 10’a giren Elazığ ‘Güneşin Kadınları Kooperatifleri’nin açışıları için buradayız. Çok önemsiyorum. Neden çok önemsiyorum? Çünkü kadınlar ne kadar güçlü olurlarsa mücadele etmek zorunda olacakları sorunlar karşısında da o kadar güçlü olacaklardır” dedi.