İYİ Partili Ercan'a Yoğun İlgi

İlimizde adaylığını ilk açıklayanlardan biri olan Başarılı İş İnsanı, İYİ Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan, Ağın ilçesini ziyaret ederek burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı...

İYİ Partili Ercan'a Yoğun İlgi

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan, ilçe gezileri kapsamında Ağın’da vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerde Ercan’a, İYİ Parti Ağın İlçe Başkanı Mustafa Aydemir ve teşkilat mesuplarıda eşlik etti.

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan’ın Ağın’daki ilk durağı partisinin ilçe başkanlığı oldu. Ercan ve beraberindekiler, İlçe Başkanı Mustafa Aydemir ve partililer karşıladı.

'Ağın'ı Yılların İhmalinden Kurtaracağız'

"HERŞEYİN DÜZELECEĞİNE İNANIYORUM"
Ağın ilçe teşkilatında konuşan Ercan, İYİ Parti’nin iktidara gelmesiyle Türkiye’de her şeyin düzeleceğine inançlarının tam olduğunu söyleyerek: “Sayın Genel Başkanımızın plan ve projeleri doğrultusunda onların ekonomik ve sosyal politikaları, tarım politikaları bizim için çok önemli. İnşallah iktidarda hep beraber bir sinerji oluşturursak her şeyin düzeleceğine inanıyorum.” dedi.

'Ağın'ı Yılların İhmalinden Kurtaracağız'

AĞIN'LI VATANDAŞLARDAN ERCAN'A YOĞUN İLGİ
Daha sonra ilçede bulunan vatandaşlar ile esnafları ziyaret eden Ercan, Ağın'lı vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

İlçenin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Ercan, Ağın ile ilgili projelerinin hazır olduğunu kaydetti.

'Ağın'ı Yılların İhmalinden Kurtaracağız'

     "İLÇEMİZİ CAZİBE MERKEZİ  HALİNE GETİRECEĞİZ"
Ercan, ziyarette yaptığı değerlendirmede, İYİ Parti iktidarında sorunları çözeceklerini ifade ederek; “Sakin Şehir ünvanlı şirin ilçemizin halkının bizleri bağrına basmalarını görmekten büyük mutluluk duyduk. İlçe başkanımız Mustafa Aydemir’in ne kadar sevilip sayıldığını, ilçe halkımızın kendisini bağrına bastığını gördük.Tüm ülke sathında yaşanan problemlerin Ağın ilçesinde daha etkili olduğunu, hem vatandaşlarımızla hem de esnaflarımızla yaptığımız görüşmelerde bizzat şahit olduk. Bu problemlerin çözülmesi noktasında gerekli kurumlar nezdinde girişimlerde bulunacağız.  Ülkemiz, şehrimiz ile ilgili birçok konuda projemiz olduğu gibi Ağın ilçemiz için de projelerimiz var. İYİ Parti iktidarında tüm bu projeler hayata geçecek ve Ağın ilçemiz yılların ihmalinden kurtularak cazibe merkezi olan bir ilçe haline gelecek.” ifadelerini kullandı. 

'Ağın'ı Yılların İhmalinden Kurtaracağız'