Kadın Adaylar Daha İddialı!

Seçimlere kısa bir zaman kala, bir yandan belediye başkan adayları diğer yandan muhtar adayları sahada çalışma yürütüyor. Ancak buna rağmen, Elazığ'da seçim havası esmiyor.

Kadın Adaylar Daha İddialı!

Geçmiş dönemlerdeki seçimlere nazaran bu seçim sürecinde belediye başkan adaylarının çalışmalarında heyecan ve coşku cılız kalırken, kadın muhtar adaylarının kampanyaları daha çok ilgi çekiyor. 

Mahallelerine hizmet götürme amacıyla yola çıkan muhtar adaylarının bu süreçte kıyasıya bir seçim çalışması yürüttükleri gözleniyor. 

43 merkez mahallesi bulunan Elazığ’da her mahallede en az 3-4 isim muhtarlığa aday oldu. Muhtar adaylarının rekabeti  seçim yarışına renk katıyor.  Kentteki tüm mahallelerde muhtar adaylarının cadde, sokak, ağaç, elektrik direği ve binalara astıkları pankartlar ve afişler dikkat çekiyor. Bunun yanında adaylar ev ev dolaşarak kendilerini tanıtıp, seçmenden oy istiyor. 

KADIN ADAYLAR İDDİALI
Önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de kadın muhtar adayları varlığını hissettirdi.  Elazığ’da bazı mahallelerde kadın muhtar adaylarının sahadaki performansları ilgiyle takip ediliyor.

Örneğin, Kültür Mahallesi Muhtar adayı Gülşah Altaş, samimi ve kararlı saha performansıyla seçmenin gözüne girdi. Doğup büyüdüğü Mahallesine hizmet etme arzusuyla yola çıkan Gülşah Altaş, kapı kapı dolaşıyor, hedeflerini ve projelerini anlatıyor. Başta kadınlar olmak üzere tüm vatandaşların çok rahat ulaşabileceği, derdini, isteğini anlatabileceği, hatta çözüm bulabileceği bir aday profili çizen  Altaş, Gazeteci kimliğinin de katkısıyla Kültür Mahallesini her yönüyle zenginleştirebilecek bir görüntü sergiliyor.

Kadın Adaylar Daga İddialı!