Keleş, Hemşehrilerini İhmal Etmiyor

14 Mayıs seçimlerinde AK Parti'den Elazığ Milletvekili olarak seçildiği günden bu yana Elazığlı hemşehrilerini ihmal etmeyen ve sık sık onlarla biraraya gelmeye özen gösteren Prof. Dr. Erol Keleş, başlattığı 'Hemşehrilerimiz ile Buluşma' programlarında gelen talep ve sorunları dinleyerek çözümler üretmeye devam ediyor...

Keleş, Hemşehrilerini İhmal Etmiyor

AK Parti Elazığ Milletvekili olarak seçildiği günden bu yana başlattığı ve Elazığlılar tarafından büyük takdir toplayan “Hemşehrilerimiz ile Buluşma” programlarında vatandaşların sorunlarını dinleyen Prof. Dr. Erol Keleş, bu hafta da Elazığlıları ihmal etmedi. 

ELAZIĞLILARIN BÜYÜK TAKDİRİNİ TOPLUYOR
Her hafta sonu AK Parti Elazığ İl Başkanlığında gerçekleştirdiği  “Hemşehrilerimiz ile Buluşma”  programında vatandaşlardan gelen ve talepleri dinleyen Milletvekili Keleş, anında çözüm üreterek Elazığlıların büyük takdirini topluyor. 

Keleş, Hemşehrilerini İhmal Etmiyor

"ÇÖZÜM ODAKLI İLERLİYORUZ"
Milletvekili Keleş, bu hafta gerçekleştirdiği “Hemşehrilerimiz ile Buluşma” toplantısını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak; "hizmet etmekten onur duyduğumuz kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geldik. Hemşehrilerimizin beklentilerini ve taleplerini dinleyerek çalışmalarımıza yön veriyor, çözüm odaklı ilerliyoruz. Samimi sohbetlerde bir araya geldiğimiz her bir vatandaşımıza teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. 

Keleş, Hemşehrilerini İhmal Etmiyor