Kovancılar Temizleniyor!

Kovancılar Belediyesi tarafından 1 Mayıs Çarşamba Günü çocuklar, gençler ve temizliğe gönül vermiş vatandaşlar ile temizlik seferberliği başlatıldı.

Kovancılar Temizleniyor!

Kovancılar Belediyesi tarafından 1 Mayıs çarşamba günü çocuklar, gençler ve temizliğe gönül vermiş vatandaşlar ile temizlik seferberliği başlatıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanında 1 Mayıs Çarşamba günü saat 10:00'da başlayan programa Kovancılar Kaymakamı Mustafa Dilekli, Kovancılar Belediye Başkanı Vahap Gök, AK Parti İlçe Başkanı Rıdvan Koç, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Erkan Aksu, kurum müdürleri, vatandaşlar ve çocuklar katıldı.

Vlcsnap 2024 05 01 18H14M56S753

Mahallelerde başlayan temizlik çalışmalarında çocuklar ve katılımcılar cadde ve sokaklarda çöpleri poşetlere doldurdu.

AK Parti İlçe Başkanı Rıdvan Koç, emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Koç, “Bugün Kovancılar ’da çok güzel bir etkinlik, 1 Mayıs İşçi Bayramını yaptık. Kıymetli Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bir farkındalık projesi yaptık. Büyük Birlik İlçe Başkanıma, İl Encümenlerine, Belediye Meclis Üyelerimize, Muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Vlcsnap 2024 05 01 18H19M15S504

Kovancılar Kaymakamı Mustafa Dilekli sosyal farkındalık kapsamında çevre bilincini geliştirmek amacıyla başlatılan çöp toplama temizlik etkinliği bizleri ziyadesiyle memnun etti” dedi.

Kovancılar Kaymakamı Dilekli, “Sosyal farkındalık kapsamında çevre bilincini geliştirmek amacıyla bugün Belediye Başkanımız tarafından başlatılan bu çöp toplama etkinliği bizi fazlasıyla ziyade etti.  Bu vesile ile gördüğünüz gibi gençlerimizle beraber sokaklarımızı, caddelerimizi temizliyoruz. Ben buradan bütün Kovancılarlı hemşehrilerime çevre bilinci noktasında çağrıda bulunuyorum. Hepimiz bulunduğumuz ortamı mahallemizi, sokağımızı beraber temizleyelim” dedi.

Vlcsnap 2024 05 01 18H07M33S167

Kovancılar Belediye Başkanı Vahap Gök ilçemizde farkındalık olsun diye büyüklerimiz, esnaflarımız, ailelerimiz çocuklarımız ve gençlerimiz ile mahallelerde çöp topladık. Buradaki asıl amacımız artık Kovancılarımızı temiz tutuyoruz kirletmiyoruz” dedi.

Başkan Gök, “Bugün İlçemizde bir farkındalık olsun diye büyüklerimizle, esnaflarımızla, ailelerimizle, çocuklarımızla ve gençlerimizle “Sokakları Temizliyoruz Projesi” adı altında çöp topladık. Mahallelerde bina boşluklarında ve tarlalarda çöp topladık. Güzel bir faaliyet oldu. Buradaki asıl amacımız artık hep beraber Kovancılarımızı temiz tutuyoruz, kirletmiyoruz. Herkes bu saatten sonra kapısının önünü temizlerse ilçemiz daha temiz ve daha güzel bir görüntüye sahip olacaktır” dedi.

Etkinliğe katılan vatandaşlar gerçekleştirilen etkinlikten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek belediye başkanı Vahap Gök'e teşekkür etti.

Vlcsnap 2024 05 01 18H15M15S590

Vlcsnap 2024 05 01 18H14M56S753