Küstah Davranışa Özür Geldi!

Artvin'in Kemalpaşa Kaymakamı Mehmet Faruk Saygın, Kemalpaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde sınıftan kovduğu öğretmen Burak Kılıç'tan özür diledi.

Küstah Davranışa Özür Geldi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Artvin'in Kemalpaşa Kaymakamı Mehmet Faruk Saygın, Kemalpaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde sınıftan kovduğu öğretmen Burak Kılıç'tan özür diledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün internet sitesinde, kaymakamın bugün liseye giderek öğretmen Kılıç'a çiçek sunduğu ve özür dilediğine dair açıklama yer aldı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı;

"Ziyarette öğretmenimiz ile bir araya gelen Kaymakam Saygın:

"29.09.2021 Çarşamba günü gerçekleştirdiğimiz okul ziyareti sırasında karşılıklı yanlış anlaşılma nedeniyle yaşanan hadise beni derinden üzmüştür. Pandemi koşulları gereği küçük bir heyetle gerçekleştirdiğimiz sınıf ziyaretleri sırasında iki öğretmenin görevli olduğu sınıfınızda sizin sonradan sınıfa gelmeniz, kim olduğunuzu o an bilmiyor olmam ve tokalaşmak maksadıyla elinizi uzatmanız sebebiyle salgın tedbirleri açısından sizi uyarma gereği duydum. Öte yandan, sizin özel eğitim öğrencimizin bakımı ile ilgilenmeniz sebebi ile sonradan sınıfa geldiğinizi anladım. Yaşanan yanlış anlaşılmadan kaynaklanan hadiseden üzüntü duyduğumu size özellikle belirtmek isterim. Pandemi koşulları sebebiyle ortaya çıkan bu yanlış anlaşılmadan dolayı sizden özür diliyor ve helallik istiyorum. Ayrıca davetimi kabul etme nezaketiniz için de teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın eğitimi ile ilgili süreçlerde her zaman ve her koşulda tüm öğretmenlerimizin destekçisiyiz" 

NE OLMUŞTU?
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 20 Ağustos'ta Kemalpaşa ilçesine kaymakam olarak atanan Mehmet Faruk Saygın, göreve başladığı ilçede dün Kemalpaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

İddiaya göre Kaymakam Saygın, elini uzatıp kendisine ''Hoş geldiniz'' diyen genç öğretmene ''Bu ne hadsizlik'' diyerek sınıftan çıkmasını, dışarıda beklemesini söyledi. Gerginlik yaşanan ziyaret sonrası Kaymakam Saygın, okuldan ayrıldı.

Yaşanan bu hadise karşısında vatandaşlar sosyal medya da Kaymakam Saygın'a tepki göstermişti.