Mahalle Ziyaretleri Devam Ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, "Birlikte Yönetim" ilkesi çerçevesinde gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri kapsamında Sarayatik Mahalle sakinleri ile buluştu.

Mahalle Ziyaretleri Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Korona virüs (KOVİD-19) salgınının kontrol altına alınmasıyla birlikte başlayan normalleşme süreci ile birlikte mahalle ziyaretlerine başladı. Başkan Şerifoğulları, "Birlikte Yönetim" ilkesi çerçevesinde gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri kapsamında Sarayatik Mahalle sakinleri ile buluştu. Başkan Şerifoğulları, ilk olarak Sarayatik Mahalle Muhtarı Aytaç Şahinoğlu ile ardından da Korona virüs (KOVİD-19) tedbirlerinin ardından başlayan normalleşme süreci ile birlikte sokağa çıkan vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet etti.

ŞERİFOĞULLARI: ŞEHRİMİZİ ÇOK DAHA GÜZEL YARINLARA HAZIRLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Esnafları da ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Şerifoğulları, Elazığ Belediyesi olarak salgın sürecinde hem salgınla mücadele hem de şehrin gelişim ve değişimine değer katan projelerine yönelik çalışmalarını kesintisiz sürdürdüklerini kaydederek, “Mahalle ziyaretlerimizle hemşerilerimizin taleplerini, ihtiyaçlarını yerinde tespit ediyoruz. Hemşerilerimizin görüş ve önerilerini alıyoruz. İstişarelerde bulunarak, hemşehrilerimizin talep ve önerileri doğrultusunda, gayretle ve samimiyetle çalışmaya, şehrimizi çok daha güzel yarınlara hazırlamaya devam edeceğiz.” dedi.