Merhum Yalçın Son Yolculuğuna Uğurlandı

Elazığ İş Kadınları Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık ile İşadamları Sezai Yalçın ve Mehmet Yalçın'ın ağabeyleri, İşadamı Sezai Açık'ın kayınbiraderi Selami Yalçın hayatını kaybetti. Merhum Selami Yalçın İzzetpaşa Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı...

Merhum Yalçın Son Yolculuğuna Uğurlandı

Fırat Üniversitesi emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Yalçın’ın kardeşi, Elazığ İş Kadınları Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık ile işadamları Sezai Yalçın ve Mehmet Yalçın’ın ağabeyleri, işadamı Sezai Açık’ın kayınbiraderi Selami Yalçın geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti.

Merhum Selami Yalçın için İzzetpaşa Camisi’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ile ilçe ve belde belediye başkanları, STK ve Siyasi Parti Temsilcileri, oda başkanları, kurum müdürleri, iş insanları, çok sayıda vatandaş ve sevenleri katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından merhum Selami Yalçın, gözyaşları içerisinde Harput’taki aile mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Yalçın ve Açık aileleri taziyeleri Sultan Sarayı’nda kabul edecek.

Merhum Yalçın Son Yolculuğuna Uğurlandı