Mezarlıklar Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası Çok Yakında Hizmette

Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü yeni hizmet binası inşaatı tamamlandı.

Mezarlıklar Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası Çok Yakında Hizmette
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cenaze hizmetlerini ücretsiz sunan Elazığ Belediyesi, hizmet kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Bu doğrultuda Fevzi Çakmak Mahallesi Hastane Caddesi’nde toplam 7.000 metrekare alan üzerinde, 2.500 metrekare inşaat alanına sahip yeni hizmet binasında kaba inşaat çalışmaları tamamlanmış olup çevre düzenleme ve peyzaj işlemlerine geçildi.

Bünyesinde; idari birim, gasilhane, morg ve caminin yer alacağı yeni bina  vatandaşların mezarlık başvurularını kolaylaştırmanın yanında cenaze ve defin işlemlerini de daha hızlı bir şekilde ilerletmelerine imkân sunacak.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: 'SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ BAŞLADIK, BİTİRDİK'

Elazığ Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik anlayışıyla Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Mezarlıklar Müdürlüğü yeni hizmet binasının bayramdan sonra hizmete sunulacağını kaydeden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yapım sözü verdikleri bir projeyi daha tamamlayıp hizmete sunmanın gururunu yaşadıklarını kaydetti.


Belediye tarafından sunulan bütün hizmetlerin hızlı ve kaliteli olması adına şehrin dört bir yanında gayretle çalıştıklarını kaydeden Başkan Şerifoğulları;

“Tek gayemiz bu şehirde yaşayan hemşehrilerimizin yaşam kalitelerine değer katmak, şehrin gelişimine ise katkı sunmaktır. Yaptığımız yol çalışmaları, yeşil alan çalışmaları, yeni sosyal alanlar, yeni muhtarlık ofisleri ve şehrin gelecek vizyonuna değer kazandıracak meydanlar, yer altı otoparkları, fuar alanı, ilk dijital kütüphane, şehirle  arası otobüs terminali yeni binası gibi projelere ilişkin çalışmalarımız devam ediyor. Fevzi Çakmak Mahallemizde hayırsever bir vatandaşımızın da desteğiyle inşa edilen Mezarlıklar Müdürlüğü hizmet binamızın inşa çalışmaları büyük oranda tamamlandı. Yeni ve donanımlı hizmet binamızın devreye girmesiyle birlikte vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmet kalitemizi daha da artırmış olacağız. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.