MHP'li Aygen'den Yoğun Tempo

31 Mart 2024 yerel seçimlerine sayılı günler kala MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen yoğun temposunu sürdrümeye devam ediyor.

MHP'li Aygen'den Yoğun Tempo

Yerel seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, Çemişgezekliler Derneği ile MHP Seçim İletişim Merkezini ziyaret etti. 

İLK DURAK ELÇEMDER OLDU
MHP'li Aygen'in ilk durağı ELÇEMDER oldu. Burada Çemişgezeklilerle biraraya gelen Aygen Elazığ’ın potansiyelini en iyi şekilde değerlendirecek projelerini anlattı ve Çemişgezeklilerin desteklerini istedi.

Aygen burada yaptığı açıklamada; "Elazığ için yapacak çok işimiz var. Tarihi dokusu, kültürü ve değerleriyle Çemişgezek'in her bir taşı, bizim için kıymetli. Onları koruyarak ve şehrimizi geleceğe taşıyarak, hep birlikte Elazığ'ı hak ettiği yere getireceğiz." dedi.

MHP'li Aygen'den Yoğun Tempo

VATANDAŞLARLA BİRARAYA GELDİ
Daha sonra MHP Seçim İletişim Merkezini ziyaret eden Aygen, yoğun bir kalabalığın katılımıyla Seçim İletişim Merkezi'nde düzenlenen bir etkinlikte vatandaşlarla buluştu. 

Şehrin dört bir yanından gelen vatandaşlar, Aygen'in söylemlerine coşkuyla eşlik etti. Doç. Dr. Aygen, şehrin geleceğine dair vizyonunu ve belediyecilik anlayışını anlatırken, çoğu zaman kalabalığın yoğun alkışları ile kesintiye uğradı. 

MHP'li Aygen'den Yoğun Tempo

"ŞEFFAF BİR YÖNETİM ANLAYIŞINI BENİMSEYECEĞİZ"
Aygen konuşmasında, şehrin altyapıdan eğitime, sosyal hizmetlerden ekonomik gelişime kadar birçok konuda yenilikçi adımlar atacaklarını ve Elazığ'ı modern bir şehir yapma hedefine vurgu yaptı. Ayrıca Aygen, geleneksel belediyecilik anlayışının ötesine geçmeyi ve şeffaf bir yönetim anlayışını benimsemeyi taahhüt etti. Toplantıya katılan vatandaşlar, Aygen'in konuşmalarını dikkatle dinledi ve sorularını iletme fırsatı buldu. Etkinlik boyunca duyulan memnuniyet ve katılımcılardan gelen olumlu geri dönüşler, MHP'nin şehirdeki popülerliğinin bir göstergesi olarak değerlendirildi.

MHP'li Aygen'den Yoğun Tempo