MHP Seçim İletişim Merkezi Açıldı

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Seçim İletişim Merkezi partililerinin katılımı ile Güneykent Mahallesi'nde açıldı.

MHP Seçim İletişim Merkezi Açıldı

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Seçim İletişim Merkezi Güneykent Mahallesi’nde dualarla açıldı. Açılışa; MHP İl Başkanı Yunus Bal, Milletvekili Adayları; Semih Işıkver, Oğuzhan Demir, Hakan Kuzu, Yunus Genç, Fatma Sevinç Oğuzhan, Maden Belediye Başkanı; Orhan Yavuz, Sivrive Belediye Başkanı; Turgay Gündoğan ile çok sayıda partili katıldı. 

Açılışta konuşan MHP İl Başkanı Yunus Bal, Elazığ’ın sorunlarına iyi hakim olduklarını ve çözüme hazır olduklarını söyledi. 

"14 MAYIS'TA ZAFER YAZACAĞIZ"
MHP İl Başkanı Yunus Bal, “Rabbim gücümüze güç katsın derman versin. Allah’ın izniyle 14 Mayıs gecesinde bize kutlu bir zaferi kutlamayı nasip etsin inşallah. Bizler derslerimizi çok iyi çalıştık bu şehirde bu memlekette sorun ne çok iyi biliyoruz nasıl çözeceğimizi de çok iyi biliyoruz. Hastalığın teşhisini koyduk reçetesini yazdık 14 Mayıs’ta tedavisine başlayacağız inşallah” dedi. 
Saha çalışmalarını hızla sürdürdüklerini ve partilerine güvendiklerini aktaran MHP Elazığ Milletvekili Adayları, 14 Mayıs seçimlerine hazır olduklarını söyledi. 
.MHP Seçim İletişim Merkezi Açıldı

"ÜLKÜCÜ HAREKETE HAYIRLI OLSUN"
MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver, “Hakikaten bir şehirde milletvekili olmadığı zaman. Bizim vardı aslında ama mazbatasını aldırmadılar alamadık. Eğer Oğuzhan Demir Başkanım Milletvekili olmuş olsaydı inanın,  biz bugün burada bir tane 2 + 1  bina  görmeyecektik. Bugün açmış olduğumuz Güneykent seçim iletişim merkezimizin, önce Güneykent rezerv alanımıza. Sonra Elazığ’ımıza ve Milliyetçi Ülkücü Harekete hayırlar getirmesini cenabı haktan niyaz ediyorum”dedi.

MHP Seçim İletişim Merkezi Açıldı

MHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN DESTEK
“Milletvekili hizmet demektir” diyen Maden Belediye Başkanı Orhan Yavuz ve Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan da, Elazığ’ın sorunların hızlı çözüm bulunması için partilerine destek istedi.

MHP Seçim İletişim Merkezi Açıldı