'Millet İttifakı Bitmiştir'

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, katıldığı canlı yayın programında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Poyraz, Millet İttifakı'nın bir seçim ittifakı olduğunu ve 28 Mayıs itibarıyla bittiğini aktardı.

'Millet İttifakı Bitmiştir'

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kesin sonuçlar açıklandı. Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın kazandığı seçim sonrası gözler Millet İttifakı'na çevrildi.

Canlı yayın programına katılan İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, konuyla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Poyraz "Millet İttifakı bir seçim ittifakıdır. 28 Mayıs itibari ile seçim ittifakı bitmiştir." açıklamasını yaptı.

"BU İTTİFAK BİTMİŞTİR"
Poyraz açıklamasında; "Tüm ittifaklar seçim ittifakıdır, seçim bittiği zaman tüm ittifaklar ortadan kalkar. Yani 14 Mayıs genel seçimleri bitti, ittifak tamamlandı. Cumhurbaşkanı müşterek adayımız Sayın Kılıçdaroğlu'nun 28 Mayıs'a kalan ikinci turu için ittifak içindeki partiler mücadelelerini vermiştir, 28 Mayıs itibarıyla da bu ittifak bitmiştir." ifadelerini kullandı.