Milletvekili Balık, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını Kutladı

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, 19 Mayıs Atatürk'ün Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Milletvekili Balık, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını Kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, 19 Mayıs Atatürk'ün Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak, "Yüreğimizde taşıdığımız bu diriliş ruhunun onuru ve gururu ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmetle ve minnetle anıyorum" dedi.

Milletveki Balık mesajında şu ifadelere yer verdi; 

"Covid 19 salgını ile mücadele ettiğimiz bir süreçte karşıladığımız 19 Mayıs ile insanlığı Kuran’ın aydınlığıyla buluşturan Kadir Gecesini aynı gün yaşıyoruz. Bu iki güzel günün ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum.

Sevgili Gençler, istiklal ve istikbalimizi sizlere emanet edecek, 2023 hedeflerimizi, 2053 ve 2071 vizyonumuzu sizlerle gerçekleştireceğiz. Vatanımızın geleceği genç nesillerimizin enerjisine ve çalışma azimine bağlıdır. Bu neden gençlerimize daha iyi bir yaşam, daha umutlu bir gelecek sağlamanın gayretindeyiz.

Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde sizlerden aldığımız enerji ile “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” şiarını düstur edindik ve ülkemizin güçlü yarınları için birçok reformu hayata geçirdik. Gençlerimizin sporda, sanatta, siyasette daha etkin yer alması için uygun zemini oluşturduk.

Özellikle içinde bulunduğumuz salgın sürecinde sizlerin kaygılarını gidermek ve eğitim sürecinize ilişkin kolaylaştırıcı adımlar attık. Sizlerin sağlığını korumak toplumumuzun sağlığını, ülkemizin geleceğini korumaktır. Çünkü sizler ümidimizsiniz, yarınımızsınız…

Bir asırdır yaşattığımız istiklal ruhunun kalkınma hamlemizde size güçlü bir ilham kaynağı olmasını diliyorum. Müreffeh ve daha güçlü bir Türkiye için görev sırası size geldiğinde hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağınıza inancım tamdır. Unutmayalım milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, hak ve adaletten ayrılmadan, azimle yılmadan çalışarak kazanamayacağımız hiçbir zafer yoktur.

Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, ulusumuzun kurtuluş mücadelesini Cumhuriyet ile taçlandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum."