Milletvekili Demirbağ, TOKİ Konutlarını İnceledi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, AFAD tarafından köylerde yapımı devam eden TOKİ konutlarını inceledi.

Milletvekili Demirbağ, TOKİ Konutlarını İnceledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde Koronavirüs'e yakalanan ve ardından tedavisi evinde tamamlanan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, bugün ilimize gelerek bir takım incelemelerde bulundu.

Elazığ’daki temaslarına köylerde devam eden deprem konutları ile başlayan Milletvekili Demirbağ ilk olarak Mollakendi Karşıbağ Mahallesinde yapımı devam eden koutlarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ "ÇOK GÜZEL BİR ORTAM OLACAK"
Milletvekili Demirbağ ve AFAD İl Müdürü Osman Pıhtılı ile beraberindeki heyet daha sonra Değirmenönü, Yukarı İçme Köylerini gezerek, Çelik Konstrüksiyon ile yapılan deprem konutlarını inceledi.

Ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “20 gün kadar koronavirüs tedavisinin ardından tabi meclisin bütçe görüşmeleri de vardı 2 aya yakın Elazığ’dan uzak kaldık. Gelmişken bugün Ahmet Tevfik Ozan hocamızın cenazesine katıldık. Oradan da eski adıyla Zenteriş köyümüzü ziyarete geldik, konutlara yerinde baktık. Çevre düzeniyle evlerimiz çok güzel olmuş. Köylülerimiz şuanda şehirdeler ancak yazın köye geldiklerinde gerçekten çok güzel bir ortam olacak. Buralarda yeni yapılacak konutlarda daha kullanışlı hale getirebilmek için bazı değişiklikler yapabilir miyiz buna bakmak için geldik” dedi.