Milletvekili Keleş Fark Yaratıyor

14 Mayıs 2023 seçimlerinde AK Parti'den Elazığ Milletvekili olarak seçilen Prof. Dr. Erol Keleş, seçimlerin üzerinden 2 aylık gibi kısa bir zaman geçmesine rağmen yaptığı icraatler ve söylemlerle hem Elazığlıların takdirini kazanıyor, hemde şehirde farkını güçlü bir şekilde hissettirmeye devam ediyor...

Milletvekili Keleş Fark Yaratıyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, hem mesleğindeki başarıları, hem yöneticiliği, hem de insani duruşuyla şehrin sevdiği ve saydığı bir isim olarak dikkat çekmeye devam ediyor.  

14 Mayıs 2023 seçimlerinde AK Parti'den Elazığ Milletvekili olarak seçilen Prof. Dr. Keleş, söylemleri, duruşu ve icraatleriyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sıklıkla bahsettiği AK Parti misyonuna uyan bir milletvekili profilini ortaya koyuyor. 

SORUNLARA VEKİL KELEŞ NEŞTERİ!
Özellikle seçildiği günden bu yana 2 aylık kısa bir zaman diliminde uluova'da ki çifçilerin sulama sorunları ile ilimizde atıl halde bulunan resmi kurumların sağlık kuruluşlarına dönüştürülmesi gibi birçok konu başta olmak üzere sorunlara neşter atan Milletvekili Keleş, bir yandan da vatandaşların içinde olmaya ve onları dinlemeye devam ediyor. 

KELEŞ, BİR İLKİ BAŞLATTI
Bu kapsamda Milletvekili Keleş, bir ilki başlatarak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Vatandaş Buluşmaları" gerçekleştireceğini duyurdu. 4 Ağustos Cuma günü 14:00 ila 20:00 saatleri arasında AK Parti İl Başkanlığı binasında vatandaşları dinleyecek olan Keleş, tüm Elazığlıları davet etti.

Milletvekili Keleş Fark Yaratıyor