Milletvekili Keleş'ten Yoğun Tempo

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, TBMM Genel Kurul çalışmalarının tamamlanmasının ardından seçim bölgesine dönerek, halkın içinde olmaya ve onların sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Milletvekili Keleş'ten Yoğun Tempo

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan  yerel seçimler için Elazığ'ın dört bir yanını karış karış gezen AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol  Keleş, bir yadan şehir merkezinde ki ziyaretlerini sürdürürken, bir yandan da ilçelere giderek vatandaşları dinlemeye ve onlarla beraber olmaya özen gösteriyor.

Bu kapsamda tarihi ve kültürel zenginlikleriyle ön plana çıkan Palu ve Kovancılar ilçesini ziyaret eden Milletvekili Keleş, belediye başkan adayları ile beraber ilçe esnafını ve vatandaşlarını ziyaret ederek, onlarla bir araya geldi.

Milletvekili Keleş'ten Yoğun Tempo

İlçe ve belde ziyaretlerinde vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılanan Milletvekili Keleş, Palu Belediye Başkan Adayı Vahdettin Demirtaş'ın Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek,  ardından esnaf ve ev ziyaretlerinde bulundu. 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş’in bir sonraki durağı ise Kovancılar oldu. Milletvekili Keleş, Kovancılar’da kadınlarla iftar programında bir araya geldi.  Milletvekili Keleş, iftar programına katılanlarla sohbet etti, destek istedi.