Milletvekili Nazırlı Kovancılar'da!

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı yerel seçim çalışmalarına esnaf ve ilçe ziyaretleri ile devam etti. Ziyaretleri sırasında konuşan Nazırlı, Elazığ için daima nöbette olacaklarını söyledi.

Milletvekili Nazırlı Kovancılar'da!

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Nazırlı, beraberindeki heyet ile birlikte ilk olarak Gazi Caddesi Esnafını ziyaret ederek sorun ve talepleri dinledi.

AK Parti Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ’daki esnaf ziyaretlerinin ardından Kovancılar İlçesi’ne geçerek Kovancılar Belediye Başkan Adayı Nuri Çolak ile birlikte Seçim Koordinasyon Merkezi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

SKM’de vatandaşlara seslenen Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Milletvekili olduğu günden bu yana 28 nöbet programı düzenlediklerini ve vatandaşları ayrıştırmadıklarını kaydetti.

Milletvekili Nazırlı, AK Parti’den aday adayı olup daha sonrasında başka partiye geçen kişilerin doğru yapmadığını ve bu kişilere prim verilmemesi gerektiğini ifade etti.

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Seçim Koordinasyon Merkezi buluşmasının ardından " İftara 5 Kala" programı kapsamında Kovancılar’da iftara yetişemeyen vatandaşlara iftarlık dağıtımı gerçekleştirdi.