Muhtar Er, Milletvekili Adayı mı Olacak?

Elazığ'ın başarılı muhtarlarından olan Aşağıdemirtaş Mahalle Muhtarı Taner Er'in, ilimizden milletvekili adaylığına başvuracağı iddia ediliyor..

Muhtar Er, Milletvekili Adayı mı Olacak?

Elazığ Aşağıdemirtaş Mahalle Muhtarı Taner Er, başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz aylarda referandumla Elazığ'ın 42'inci mahallesi olan Aşağıdemirtaş'ta gerçekleştirdiği hizmetlerle konuşulan Muhtar Er, bugünlerde siyasi bir hareketlilik içerisinde.

Önümüzdeki yıl gerçekleşecek genel seçimlerde Elazığ’dan milletvekili aday adayı olmayı düşünen Muhtar Taner Er, yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor..

Bir dönem siyasete damgasını vurmuş aileden gelen Muhtar Taner Er, kamuoyunda sevilen ve sayılan biri. Yıllardır yürüttüğü muhtarlık görevinde mahalle sakinlerinin güvenini kazanan Muhtar Er, siyasette de başarılı bir grafik çizecek gibi görünüyor.

Geçtiğimiz günlerde merkez köy muhtarlarıyla istişare toplantısı gerçekleştiren Muhtar Taner Er, Elazığ’dan milletvekili aday adaylığı için muhtar arkadaşlarının da desteğini almış durumda.

Siyaseten yıpranmamış, halkın içinden biri olan Muhtar Taner Er’in önümüzdeki günlerde de benzer toplantılar yapacağı gelen duyumlar arasında. 

Muhtar Er, Milletvekili Adayı mı Olacak?