Müsade Etmeyeceğiz!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Başkanı Av. Onur Özkan, geçtiğimiz gün Elazığ Belediye Meclisi'nde komisyon üye seçimlerinde yaşanan gerginliğin ardından açıklamalarda bulundu.

Müsade Etmeyeceğiz!

CHP Elazığ İl Başkanı Av. Onur Özkan, Elazığ Belediye Meclisi’nde komisyon üye seçimlerinde yaşananlarla ilgili açıklama yaptı.

"HAKLARIMIZIN GASP EDİLMESİNE MÜSADE ETMEYECEĞİZ"
Yaşanan olayların Elazığ’a yakışmadığını ve kendilerini de üzdüğünü belirten Başkan Özkan açıklamasında; "Meclisteki yasal haklarımızın gasp edilmesine izin vermeyeceğiz. İlk meclis toplantısında katılımcı ve demokratik bir açılış olması gerekirken ne yazık ki bu durum gerçekleşmedi. İlk toplantımızda yaşananlar gerçekten Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizleri de derinden üzdü. Bizler çalışmalarımızı kendimize yakışır bir şekilde demokratik ve hukuki çerçevelere bağlı olarak yapmaktayız. Elazığ için uyumlu ve yapıcı çalışmayı ilk öncelik olarak kabul edip buna göre hareket edeceğiz. Ancak bu çizgimizin yanında meclis üyelerimizin haklarının gasp edilmesine de asla müsaade etmeyeceğiz. Özellikle mecliste Ak Parti’nin çoğunluğu elde etmesinden kaynaklı keyfi davranışlar sergilemesine, demokrasiye aykırı davranışlara asla müsaade etmeyeceğimizin altını bir kez daha çizmek istiyorum." ifadelerine yer verdi.