MÜSİAD'tan Cam Fabrikasına Ziyaret

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan ve beraberindekiler, Esak Alüminyum A.Ş'yi ziyaret ederek firma sahibi Esat Aktaş'tan bilgi aldı...

MÜSİAD'tan Cam Fabrikasına Ziyaret

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan ve MÜSİAD üyeleri, Esak Alüminyum A.Ş'yi ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Esat Aktaş'tan bilgi aldı. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esak Alüminyum A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Esat Aktaş, Başkan Gürkan ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. 

Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren işletmeleri tanıma ve tanıtma amacı ile düzenledikleri Esak Alüminyum fabrikasını gezdiklerini belirten Başkan Gürkan,hem mevcut yatırımları gezip görme hem de yeni yatırımcıları şehrimize kazandırma noktasında önemli mesai harcadıklarını vurguladı. 

MÜSİAD'tan Cam Fabrikasına Ziyaret

"MÜSİAD OLARAK CİDDİ ANLAMLAMDA MESAİ HARCIYORUZ"
Bu önemli yatırımı Elazığ'a kazandıran Esat Aktaş ve ekibini tebrik eden Başkan Gürkan sözlerini şöyle sürdürdü; "Elazığ sanayisi bir çok alanda yüksek katma değer üreten bir yapıda. Elazığ OSB'de son yıllarda hayata geçirilen birbirinden önemli yatırımları yerinde görmek arzusuyla Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte bu tür ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Elazığ OSB’nin daha da gelişmesi ve yeni yatırımlar alması konusunda Elazığ MÜSİAD olarak ciddi anlamda mesai harcıyoruz. Sanayicilerimize katkı sunma noktasında elimizi değil gövdemizi taşın altına koymaya her zaman hazırız. İnşallah bu tür ziyaretlerle şehrimizin ekonomik anlamda daha iyi bir noktaya gelmesine katkı sağlayacağız."

MÜSİAD'tan Cam Fabrikasına Ziyaret