Mustafa Alpay, Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Bir Gelecek Genel Koordinatörü Mustafa Alpay, Elazığ Akçakiraz Yüzbaşı İlk ve Orta Okulunu ziyaret ederek okulda incelemelerde bulundu.

Mustafa Alpay, Öğrencilerle Bir Araya Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Birevim Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı ve Bir Gelecek Genel Koordinatörü Mustafa Alpay, Birevim ve BEKA Derneği iş birliği ile Elazığ’ın Akçakiraz Beldesi Yüzbaşı İlk ve Orta Okulu’nda oluşturulan bilişim sınıfında incelemelerde bulunarak öğrencilerin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Alpay’a ziyarette Okul Müdürü Ahmet Erol eşlik etti.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Alpay, tam teşekküllü olarak oluşturulan bilişim sınıfının öğrencilerin kendilerini geliştirmelerine yardımcı olduğunu ifade etti.

Alpay: “Bilişim sınıfımızı iki yıl önce oluşturduk. Öğrencilerimizin bu hizmetten faydalanmaları ve memnun kalmaları bizleri gururlandırdı. Çocukların kendilerine inanmaları, hayal güçlerini kullanarak eserler ortaya çıkarmaları geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. 3D yazıcıların gelmesi ve okulun bir pilot okul olması bizi son derecek mutlu etti. Okul müdürümüz Ahmet Erol’un gayretleriyle çocuklarımızın 3D yazıcılarla çok farklı eserlere imza atmalarından ötürü son derece mutluyum. İnsanı yaşatan bu dünyada bıraktığı eserlerdir. Elazığ’da daha fazla hizmet edebilme ve Elazığ’a daha fazla eserler bırakmayı istiyoruz. Birevim ailesi olarak Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Murat Çiftçi’nin liderliğinde memleketimiz olan Elazığ’daki çalışmalarımızı gayretli ve azimli bir şekilde devam ettirmek istiyoruz.”dedi.