Nazırlı'dan 'Palu' Açıklaması

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı sosyal medya hesabından yaptığı 'Palu Palu'dur' paylaşımı ile ilgili açıklama yaparak 'Elâzığ sevdalısı bir kardeşiniz olarak diyeceğim o dur ki Palulu, Baskilli veya Kebanlı fark etmeksizin Elazığ'ımızın her bir zerresi benim için aynı değerdedir' dedi.

Nazırlı'dan 'Palu' Açıklaması

AK Parti Elazığ Milletvekili M. Rıdvan Nazırlı geçtiğimiz günlerde Palu ilçesini ziyaret etti. Milletvekili Nazırlı ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından paylaştığı bir görsele; “Palu Palu’dur” notunu ekledi.

Milletvekili Nazırlı bugün yaptığı yeni açıklama ile; “Palulu, Baskilli veya Kebanlı fark etmeksizin Elazığ’ımızın her bir zerresi benim için aynı değerdedir” dedi.

"PALU, ELAZIĞ'IN ÇOK ÖNEMLİ BİR DEĞERİDİR"
Milletvekili Nazırlı yaptığı açıklamada; “Bu hafta daha önce planlamış olduğum doğu bölgesi ziyaretlerimi gerçekleştirdim. Havalimanında yapmış olduğum çağrı üzerine tüm aday adaylarımız ziyaretlerime eşlik etmek istedi. Bendeniz de bu isteği memnuniyetle kabul ettim. Her şeyden önce şunu ifade etmek isterim ki aday adaylarımızın dava bilinci ve şehre katkı sağlama gayretleri beni fevkalade memnun etmiştir. Bu kardeşinizi takip eden ve tanıyan herkes bilir ki seçildiğim günden bu yana bölge, ırk, din, dil, meşrep ve parti ayrımı yapmadan vatandaşlarımıza hizmet etme gayretindeyim. Elazığ’ımızda yaşayan her bir fert; dil, din, ırk ve siyasi görüş ayrımı yapmaksızın kıymetlimdir, başımın tacıdır. Sırf tüm siyasi görüşlerden insanlar katılabilsin, herkesin derdini bizatihi dinleyebileyim diye tüm halk buluşmalarını parti binalarımız dışında, halkın içinde, kahvehanelerde yapan bir siyasetçiyim. Elâzığ sevdalısı bir kardeşiniz olarak diyeceğim o dur ki Palulu, Baskilli veya Kebanlı fark etmeksizin Elazığ’ımızın her bir zerresi benim için aynı değerdedir. Evet Palu Elazığ’ın çok çok önemli bir değeridir. Kadim bir ilçemizdir. Uluları, sanayicileri, zanaatkarları, sanatçıları ve siyasetçileri ile Elazığ’ımıza değer katan bir ilçemizdir. Aynı zamanda Elazığ’ımızın her bölgesi aynı değere sahip, aynı önemde ve aynı ehemmiyettedir. Bir şekilde ayrımcılık yaparak vatandaşlarımızın arasına fitne sokmaya çalışan kimselere itibar edilmemesini hususiyetle rica ediyorum. Son olarak şunu da belirtmek isterim ki: Tarih boyunca devletimiz ne vakit emir buyurur, devletimizde ne vakit ihtiyaç hası olur ise Elâzığ o an, o gün orada olmuştur. Aynı şekilde Elazığlı hemşerilerim ne zaman emir buyurur, Elazığ’ımızın ne zaman ihtiyacı hasıl olur ise Mahmut Rıdvan Nazırlı bugüne kadar orada olmuştur bundan sonrada orada olacaktır. Elazığ’ımız bölgenin en kalkınmış ili olana dek, durmadan, duraksamadan çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.