Nazırlı, Gençlik STK'larıyla Buluştu

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Genç STK Buluşmasına katıldı.

Nazırlı, Gençlik STK'larıyla Buluştu

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, AK Parti hükümetleri döneminde çiftçilerin teşvik ve hibelerle ciddi anlamda desteklendiğinin altını çizerek, her dönem destek alan emekçi kardeşlerimiz irfanlarıyla yine AK Parti’den yine Recep Tayyip Erdoğan’dan yana olacaktır.” dedi.

NAZIRLI, GENÇLİK STK'LARIYLA BİRARAYA GELDİ
Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Nazırlı bu kapsamda Polatlar İş Hanı ve Belediye İş Merkezi’nde esnaf ziyareti yaptı ardından taziye ziyaretlerinde bulundu. Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Genç STK Buluşması’nda genç girişimcilerle de bir araya gelen Nazırlı, burada gençlere hitap etti. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Nazırlı, gençlerle yol yürümeye devam edeceklerini vurguladı. 

Nazırlı, Gençlik STK'larıyla Buluştu

NAZIRLI, YURTBAŞI KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ
Veteriner Hekimler ve Ziraat Mühendisleriyle İstişare Toplantısı’na da katılan Nazırlı, burada gençlere tavsiyelerde bulundu ve Elazığ’ın tarım potansiyelinin ortaya çıkarılması için inisiyatif almaları gerektiğine dikkat çekti. Kendi köyü olan Yurtbaşı Beldesi Hoş Köyü’ne de giden Nazırlı burada yaptığı konuşmada, Elazığ’ın tarım açısından zengin bir şehir olduğunu ve Elazığ’ın bu değerlerini sadece Türkiye’ye değil dünyaya tanıtmayı amaçladıklarını kaydetti. 

Nazırlı, Gençlik STK'larıyla Buluştu

"ELAZIĞ MARKA OLMA YOLUNDA İLERLİYOR"
AK Parti hükümetlerinin üreticinin her zaman yanında olduğunu, teşviklerle ve hibelerle çiftçiye ciddi anlamda katkı sağladığının altını çizen Nazırlı sözlerini şöyle sürdürdü; “Elazığ’ımız tarımda marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Yeni dönemde bizlere düşen görev Elazığ’ımızın önce bölgenin sonra ülkenin ve nihayetinde dünyanın tarım üssü olması için canla başla çalışmaktır. Her toprak verimli olabilir ancak toprağı bereketli kılan o topraktan mahsul alan çiftçinin ihlasıdır, samimiyetidir, ticaretindeki doğruludur. Toprağın verimli olması başkadır, toprağın bereketli olması başkadır. Verimli toprak suyla sulanır, bereketli toprak ise sadece su ile değil aynı zamanda alınteriyle sulanır. Bereketli toprak her kazmada bismillah diyerek kazılır, her çapada erenlerden destur alarak işlenir. Çünkü bereket ilahi bir şeydir, bereket emeğe dair bir şeydir, bereket bir tohumdan bir filiz değil, bir tohumdan yedi filiz ve her filizden yedi başak çıkmasıdır. Buğday, arpa, pirinç, şeker pancarı, tütün, fasülye, nohut, mercimek, fi, burçak, soğan, sarımsak, pamuk, üzüm, elma, armut, kayısı, ceviz, badem ve dut. İnsan bir nefeste saymakta zorlanıyor ancak toprağımızın her yerinden bereket fışkırıyor. Tabi bu günün benim için başka bir anlamı var. Size kendi köyüm olan Hoş köyünden hitap ediyorum. Hoş köyümüz denince akla üzüm gelir. Hoş köyünde yetişen üzümün en önemli özelliği, sadece lezzeti değil raf ömrünün uzun olmasıdır. Yani bize düşen görev bu ürünü dünyanın dört bir yanında tanıtmak ve yeni ticaret alanları oluşturmaktır. Allah’a hamd olsun hükumetimiz ürünlerin teşviki için elinden geleni yapıyor, elinden gelen desteği veriyor. Hükümetimiz göreve geldiği günden beri çiftçinin yanında durmuş, üretim her durumda desteklemiştir. Onlarca teşvik paketi, milyarlarca teşvik. Bildiğiniz gibi en son sulamanın masraflarının yarısını hükumetimiz karşılama kararı aldı. Değerli çiftçi kardeşlerim, sizler ekin yaparak bu kadim topraklarda bereketi çoğalttınız gibi hükumetimiz de bereketinizi değere dönüştürüp yüzünüzü güldürmeye devam edecek. Bu toprakların emekçileri, çiftçileri olarak sizlere inanıyorum ki kadim irfanınızla yine AK Parti’mizden yana yine Recep Tayyip Erdoğan’dan yana duracaksınız.”

Nazırlı, Gençlik STK'larıyla Buluştu