Nazırlı Sahayı Boş Bırakmıyor

Elazığ'da seçim temaslarını sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, 'Her daim saha da olmaya vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Elazığ sahipsiz olmadı ve hiç bir zaman olmayacak gayemiz bunu vatandaşlarımıza hissettirmektir.' dedi.

Nazırlı Sahayı Boş Bırakmıyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı sabahın erken saatlerinde Çarşı Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Nazırlı burda yaptığı açıklamada; "Her daim saha da olmaya vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Elazığ sahipsiz olmadı ve hiç bir zaman olmayacak gayemiz bunu vatandaşlarımıza hissettirmektir." dedi.

ESNAF'TAN NAZIRLI'YA YOĞUN İLGİ
Milletvekili Nazırlı ziyaretlerine daha sonra Kapalı Çarşı esnaflarını ziyaret ederek devam etti. Kapalı Çarşı esnafının yoğun ilgi ve alakalarıyla karşılaşan Nazırlı " Ziyaretlerimiz esnasında vatandaşlarımız ve  esnaflarımız bizleri çok ilgili bir şekilde karşılıyorlar biz onların yanındayız ve onlarında bizim yanımızda olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. Vatandaşlarımızla esnaflarımızla her zaman birlikte Elazığ için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

MİLLETVEKİLİ NAZIRLI MADEN'DE
Seçim çalışmaları kapsamında Milletvekili Nazırlı seçim çalışmaları kapsamında Maden ilçesini ziyaret etti. Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı Maden'de esnafları ve vatandaşları ziyaret etti.

Maden ziyaretine Maden İlçe Başkanlığında başlayan ziyaretler esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle devam etti. Nazırlı vatandaşlar yoğun ilgi ve alakasıyla karşılandı.