Nerede O Eski Milli Görüş Cizgisi!

Suriye'de görev yapan Mehmetçik, Rusya tarafından desteklenen Esad rejimi tarafından hava saldırısına uğramış, kalleş saldırıda 36 askerimiz iki gün önce şehit olmuştu.

Nerede O Eski Milli Görüş Cizgisi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Alçak saldırının ardından Hatay'da Reyhanlı Devlet Hastanesi'ne getirilen bazı yaralı askerlerimizin durumu ciddiyetini korurken tedavileri şu saatler itibariyle devam ederken, şehit sayısının artmasından korkuluyor.

 Devlet Teyakkuza Geçti!

İdlib'de yaşanan alçak saldırının ilk dakikalarında beştepe de Başkan Erdoğan başkanlığında Milli Güvenlik Kurulu olağan üstü toplanmış ve toplantı devam ederken katil Esad rejimi unsurlarına karşı saldırıya geçildi.

Birlik ve Beraberlik Çağrısı Yapıldı

Yaşanan hain saldırının ardından yapılan MGK toplantısı ve ardından siyasi parti liderlerinden ardı ardına gelen birlik mesajları ve daha büyük bir saldırı temennileri sonrasında meclis harekete geçti. Terör destekçisi HDP dışında mecliste AKP, MHP, CHP ve İP ortak bir bildirinin altına imza atarak siyaseti bir kenara bırakmış ve milli birlik çatısı altında toplanmıştır. Öte yandan mecliste bulunmayan diğer siyasi partiler dahi gerek Başkan Erdoğan'ı arayarak gerekse sosyal medya hesapları üzerinden başsağlığı dilemiş en sert tepkinin verilmesi konusunda temennilerde bulundular.  

Yakışmadı Sayın Hacıbekiroğlu!

Millet olarak birlik ve beraberliğe bu kadar ihtiyacımız olduğu ve siyasilerimizn siyaseti bırakıp birliktelik çağrısı yaptığı bir günde Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı, şehitlerimiz için bir başsağlığı dilemeyi es geçip siyasi olarak nemalanmanın peşine düştü. Başkan Hacıbekiroğlu kişisel sosyal medya hesabından  ''  Askerlik yapmamak için çürük raporu alan veya bedelli yapan AKP'lilerin tam listesi '' adı altında yaptığı paylaşımla tepkileri üzerine çekti. Tüm Siyasi çekişmelerin bir kenara bırakıldığı bu günde Milli Görüş vizyonundan uzak siyasi bir sataşmaya mahal veren bu yaklaşımı doğru bulmuyoruz.


Sayın Hacıbekiroğlu'nu önce şehitlerimiz için bir başsağlığı mesajı yayınlamaya ardından bu paylaşımı kaldırarak tüm siyasi parti temsilcileri gibi Milli bir duruş sergilemeye davet ediyoruz.