Numan Kurtulmuş Elazığ'da

AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Elazığ'da.

Numan Kurtulmuş Elazığ'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Partisinin Malatya’da gerçekleştireceği İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılmak üzere Elazığ Havalimanını kullanan Kurtulmuş’a, Kalkınma eski Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun ve AK Parti Malatya Milletvekilleri de eşlik etti.

Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş’u havalimanında Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Yönetimi, Belediye Meclis üyeleri Mehmet Tügen, Sabahattin Adam çok sayıda partili karşıladı.

ELAZIĞ’IN HAVASINI TENEFFÜS ETMEKTEN MEMNUNİYET DUYUYORUM
Havalimanında açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kurtulmuş, “İnşallah başka bir vesile ile Elazığ’a gelip burada da programlarımızı icra ederiz. Ben bu vesile ile bütün Elazığlı kardeşlerime selamlarımı saygılarımı iletiyorum. Hakikatten Elazığ Anadolu irfanının, bizim büyük milletimizin medeniyet değerine merkez olan sembol şehirlerimizden biridir. Elazığ bu özelliklerini son derece canlı, son derece diri tutmasını başaran bir ilimiz. Türkiye’nin birliğinin dirliğini sembolü olan bir şehrimiz. Gerçekten buradan hızlıca da geçiyor olsak Elazığ’da bulunmaktan, Elazığ’ın havasını teneffüs etmekten duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Bütün Elazığlı kardeşlerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Allah her şeyi gönüllerine göre versin. Bütün umdukları güzelliklere eriştirsin, bütün korktuklarından emin kılsın” dedi.