Obeziteye Elazığ'da Kesin Çözüm

Elazığ ve bölge illerine sağlık hizmeti sunan Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde başarılı obezite ameliyatları yapılmaya devam ediyor.

Obeziteye Elazığ'da Kesin Çözüm

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde başarılı obezite ameliyatları yapılmaya devam ediyor.

Yalnızca Elazığ değil diğer illerden de obezite ameliyatı olmak için Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne başvuran hastaların obezite cerrahisi ameliyatları başarılı şekilde gerçekleştiriyor.

Son olarak İstanbul’dan ailece başvuran, annesi de daha önce Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde obezite cerrahisi ameliyatı olan Yaren Kaçmaz ve halası Fadime Güven’in ameliyatları başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Yine annesinin daha önce hastanede başarılı bir ameliyat geçirerek kilolarından kurtulmasıyla motive olan ve Malatya’dan hastaneye müracaat eden Melisa Altundemir de başarılı bir ameliyat geçirdi.

Hastaların ameliyatlarını gerçekleştiren Fethi Sekin Şehir Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği Uzmanları Opr. Dr. Nizamettin Kutluer ve Doç. Dr. Mehmet Buğra Bozan yaptıkları operasyonlarla ilgili açıklamalarda bulundular.

Opr. Dr. Nizamettin Kutluer İstanbul ve Ankara’dan Müracaat eden hastalarıyla ilgili yaptığı açıklamada; “Obezite ile ilgilenen bir doktor olarak şu an çok mutluyum. 7-8 yıl önce obezite ameliyatı nedeniyle gelen iki tane hastam; anne ve kız solumda, sağımda da yine halası bulunmaktadır. Kızımız doğum sonrası tekrar kilo almış 7 sene sonra yeniden obezite olduğu için bize başvurdu. Biz de bundan gurur duyuyoruz. Ameliyatını Başarılı bir şekilde yaptık. Yine il dışından gelen Ayşegül Hanım bizi ve hastanemizi araştırmış ve bu konuda başarılı bir yer olduğunuzu duymuş, obezite ile ilgili sıkıntısından kurtulabileceğini düşünmüş ve gelmiş kendisini ameliyatını yaptık. Her şey yolunda. Kısa sürede taburcu etmeyi planlıyoruz.” dedi

Doç. Dr. Mehmet Buğra Bozan ise, “Melisa Hanım bize Malatya’dan geldiler. Kendisi bizim eski bir hastamızın kızı. Annesinden pozitif motivasyon alarak obezitesine çare bulmak için Elazığ’a, hastanemize başvurdu. Tüp mide ameliyatı yaptık. Bir süre takip ettikten sonra kendisini taburcu edeceğiz. İnşallah kendisini obeziteden kurtulmuş bir şekilde göreceğiz. Öznur Hanım ise bize Kocaeli’den geldi. Yıllardan beri devam eden obezite problemi ve buna bağlı olarak ortaya çıkan solunum sıkıntısı mevcuttu. Kendisi eski bir hastamızın ablası. Kız kardeşinin verdiği pozitif motivasyonla, obeziteden kurtulmak için hastanemize geldi. Ameliyatımız güzel geçti. Şu an için bir sıkıntımız yok. Bir kaç gün içinde kendisini memleketine göndereceğiz inşallah.” şeklinde konuştu.

Obezite ameliyatı geçiren hastalar ise şu şekilde konuştu;

Yaren Kaçmaz; “İstanbul’dan geldim. 17 yaşında çok kilolu bir genç kızdım. Nizamettin Bey sayesinde çok güzel kilolarımı verdim. Daha sonrasında evlendim, doğum yaptım ve tekrar kilo aldım. Önüne geçemediğim bir alan oldu. Tekrar Nizamettin Bey'e başvurdum. O da sağ olsun yardımcı oldu.  Ayrıca safra kesemde taş vardı aynı seansta onuda ameliyat etti. Çok teşekkür ederim”

Ayşegül Çetin; “Merhabalar, Ankara’dan geliyorum. Nizamettin hocamıza obezite ameliyatı olmak için geldim Elazığ'a. Fethi Sekin şehir hastanesi'ndeyiz şu anda, çok başarılı geçtiğini söylüyor doktorlarımız. Bendeki belirtiler de o yönde. Çok memnun kaldık. Şartlar çok güzel, konforlu, temiz, ameliyat sonrası bakımlar da gayet iyi, herkese her şey için teşekkür ediyorum.”

Keziban Karataş “İstanbul'dan geldim ben. Dizlerim de çok rahatsızlığım vardı kilo nedeniyle. Bundan 4 sene kalpten ameliyat oldum. Şimdi de şehir hastanesine geldim. İnşallah kurtulacağım. Çok rahatım. Hocamdan çok memnunum. Mide küçültmek için geldim.”

Melisa Altundemir; “Malatyadan geldim. Kilomdan dolayı biraz sıkıntı yaşadığım için, annemi de gördüğüm için kesinlikle Mehmet Buğra Hocama gelmeliyim dedim. İyi ki de ameliyat oldum. Mutluyum. Bir sıkıntım yok.”

Öznur Orhon; “Ben kocaeli İzmit’ten geldim. Yıllardır kilo problemim vardı, ayrıca nefes darlığım olduğu için hep tereddütteydim ameliyat olabilir miyim diye. Kız kardeşim hocamıza 8 yıl önce ameliyat olmuştu, Kız kardeşim çok memnun. Onun memnuniyeti üzerine biz de geldik. Biz de çok memnunuz. Hastanenin personelinden ve ilgilerinden de çok memnunum. Herkese teşekkür ediyorum.”