Ödül Gecesine Elazığ Damgası!

Kırmızı Türk Spikerler Platformu tarafından Malatya'da düzenlenen 'Altın Kayısı Ödülleri' töreninde ilimizin başarılı ve genç gazetecilerine ödül geldi...

Ödül Gecesine Elazığ Damgası!

Kırmızı Türk Spikerler Platformu tarafından Malatya'da düzenlenen “Altın Kayısı Ödülleri” törenine Elazığ damgasını vurdu.

En iyilerin ödül aldığı törende Kanal Fırat ve Kanal 23 Televizyonunun başarılı muhabirleri Bera Nur Baygeldi, Esra Ser ve Furkan Dilaver ödüle layık görüldü.

Ödül Gecesine Elazığ Damgası!
"ÜÇÜNCÜ ORGANİZASYONUMUZU GERÇEKLEŞTİRİYORUZ"
Ödül gecesinde konuşan Spiker Dünyası Kurucusu Cengizhan Kaya, 13 yıl önce kurdukları platformun medya, iletişim ve spikerlik alanında önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, “Üçüncü organizasyonumuzu Türkiye'nin en özel şehirlerinden biri olan Anadolu'nun en eski medeniyet noktalarından Malatya'da gerçekleştiriyor olmanın mutluğunu yaşıyoruz." dedi. 

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Törende komşu şehir Malatya’dan Elazığ’a 3 ödül geldi. 

Ödül Gecesine Elazığ Damgası!

YILIN SOHBET PROGRAMI; "BUNU KONUŞALIM"
Bu yılki Altın Kayısı Ödülleri'nde Yılın En İyi Güncel Sohbet Programı Kanal 23 Programlar Müdürü Esra Ser’in hazırlayıp sunduğu “Bunu Konuşalım'’a verildi.

Ödül Gecesine Elazığ Damgası!

YILIN HABERİNİ YAPAN BERA NUR BAYGELDİ'YE 2. ÖDÜL
Geçen sene düzenlenen törende ödül alan Bera Nur Baygeldi bu yılda ödüle layık görüldü.

Törende Kanal 23 Haber Şefi ve HaberTürk Elazığ Muhabiri Bera Nur Baygeldi yapmış olduğu “Kendi Elektriğini Üreten Esnaf” Haberi Yılın En İyi Haberi Ödülü’ne layık görüldü.

Ödül Gecesine Elazığ Damgası!

YILIN HABER SPİKERİNE 2. ÖDÜL FURKAN DİLAVER
Yine önceki yılda ödül alan ve Hafta içi her gece saat 23.00’de Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonlarından canlı olarak yayınlanan “Son Baskı” programının sunucusu Furkan Dilaver'e “Yılın En İyi Gece Haber Spikeri” ödülü takdim edildi.

Ödül Gecesine Elazığ Damgası!

ELAZIĞ'A YAŞATTIĞINIZ BU GURUR İÇİN TEŞEKKÜRLER
Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı
olarak, ilimize ödülleri kazandıran Elazığ'ın genç ve başarılı meslektaşlarımızdan  Beranur Baygeldi, Esra Ser ve Furkan Dilaver'i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz...

Ödül Gecesine Elazığ Damgası!