Okul Müdürünün Jesti İşadamı Demirci'yi Duygulandırdı

Mezun olduğu Aksaray Balakgazi İlkokulunu ziyaret eden Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Başarılı İşadamı Veysel Demirci ve eşi, okul müdürü tarafından yapılan jest karşısında duygu dolu anlar yaşadı…

Okul Müdürünün Jesti İşadamı Demirci'yi Duygulandırdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başarılı İşadamı Veysel Demirci, 24 Ocak tarihinde yaşanan 6.8’lik Elazığ Depreminde hasar gören Aksaray Balakgazi İlkokulunun yeniden onarılması ve tadilatını üstlenerek okulun yeniden eğitim öğretime başlamasına katkı sundu. 

OKULUN TADİLATINI ÜSTLENDİ
Yapılan tadilatın ardından Aksaray Balakgazi İlkokulunu ziyaret eden İşadamı Demirci ve eşi, mezun oldukları okulun yeniden eğitim öğretime başlamasından dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.

OKUL MÜDÜRÜNÜN JESTİ İŞADAMI DEMİRCİ'Yİ DUYGULANDI
Okul Müdürü Mehmet Ak, okullarının eksikliklerinin giderilmesi noktasında büyük katkılar sağlayan İşadamı Demirci’ye teşekkür ederek, mezun olduğu yıla ait ilkokul diplomasını İşadamı Demirci ve eşine takdim etti.

Duygu dolu bir anı yaşadığını belirten İşadamı Demirci, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. 

İşadamı Demirci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ; “Eşimle beraber mezun olduğumuz bakım ve onarımını üstlendiğimiz Aksaray Balakgazi İlkokulunu ziyaret ettik. Ziyaret esnasında İlkokul diplomamızı yıllar sonra arşivden bularak bize hediye eden ve bizlere duygu dolu anlar yaşatan okul müdürü Musa Hocamıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 

İŞTE O PAYLAŞIM;