'Ortak Türk Üniversitesi Elazığ'da Kurulsun'

Geçtiğimiz günlerde Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de 'Karabağ' temalı kongrede konuşan TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un Türkiye-Azerbaycan ortak üniversitesinin bir an önce hayata geçirilmesi önerisi üzerine sosyal medya hesabı üzerinden Elazığlı siyasetçilere çağrıda bulunan Avukat İbrahim Gök, bu üniversitenin Elazığ'da Hazar gölü kıyısında kurulması gerektiğini belirtti.

'Ortak Türk Üniversitesi Elazığ'da Kurulsun'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi Bölge Koordinatörü Avukat İbrahim Gök, sosyal medya hesabı üzerinden iktidar mensubu siyasetçilere seslenerek, Azerbeycan'da kurulması düşünülen Türkiye Azerbeycan Ortak Türk Üniversitesinin Elazığ'da kurulmasını talep etti. 

Geçtiğimiz günlerde Azerbeycan'ın başkenti Bakü'de konuşan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop'un “Ben bir Türkiye-Azerbaycan ortak üniversitesinin bir an önce hayata geçirilmesini ve hatta önümüzdeki öğretim yılında öğretime başlamasını çok önemli buluyorum” sözleri üzerine açıklamalardan bulunan Avukat Gök, bu üniversitenin Elazığ'da bulunan Hazar Gölü kıyısında kurulmasını talep etti.

Avukat Gök, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda; ''Kurulması düşünülen Türkiye-Azerbeycan ortak Türk Üniversitesi için en uygun yer Hazar gölü kıyısıdır. Büyük Hazar'dan küçük Hazar'a oluşacak bu bağı kurmak başta iktidara mensup siyasetçi arkadaşlar olmak üzere tüm yetkililerin sorumluluğundadır.
Herkesi göreve davet ediyorum. Bu hususta şahsıma düşen her göreve de hazırım. Kamuoyuna saygıyla sunarım.'' ifadelerini kullandı.