Özcan Elazığlılara Seslenecek!

Elazığ'dan Bağımsız Milletvekili Adayı Olan Ali Özcan 8 Nisan'da öğretmenevi yanındaki Cumhuriyet Meydanı'nda Elazığlılara seslenerek adaylığını açıklayacak.

Özcan Elazığlılara Seslenecek!

CHP İstanbul Milletvekili Ali Özcan, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde Elazığ’dan bağımsız Milletvekili adayı olduğunu açıkladı.

"BÜTÜN ELAZIĞLILARI DAVET EDİYORUM"
Özcan, 8 Nisan’da tüm Elazığlıları meydana davet ederek; “bütün hemşehrilerime sizlerin aracılığınızla sevgi ve selamlarımı sunuyorum. Onlar benim canlarım, gakgolarım, gardaşlarım, bacılarım özellikle gençler ve kadınlara sesleniyorum Cumartesi günü saat 14.30’da öğretmen evinin yanındaki Cumhuriyet Meydanı’nda bütün Elazığlıları bekliyorum. Çok önemli yani kendi iradeniz ve düşüncenizle sizin evladınız Ali Özcan’ı dinlemenizi istiyorum. Size hizmet etmek, sizin emrinize girmek için Ali Özcan cumartesi günü Cumhuriyet Meydanı’nda bütün Elazığlıları bekliyorum. Orada dertleşelim ve hemhal olalım. Bu dönem sizlere milletvekili olarak nasıl hizmet edeceğimi sizin düşüncenizi alarak devam etmek istiyorum.” dedi.