'Özlemini Duyduğumuz Günler Yakındır'

Demokrasi ve Atılım Partisi Elazığ İl Teşkilatı, partisinin 22 Başlıkta hazırladığı eylem planları tanıtım programına katıldı.

'Özlemini Duyduğumuz Günler Yakındır'

Demokrasi ve Atılım Partisi, Genel Başkan Ali Babacan’ın katılımıyla Ankara Atatürk Spor Salonunda, partisinin 22 Başlıkta hazırladığı eylem planları tanıtım programını gerçekleştirdi. Programa DEVA Partisi Elazığ İl Teşkilatı da katıldı.

Program ile ilgili açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal, yapılan programı başarılı bir şekilde gerçekleştirdiklerini ifade ederek çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

'Özlemini Duyduğumuz Günler Yakındır'

"MİLLETİMİZİN HUZURUNA EKSİKSİZ BİR ŞEKİLDE ÇIKACAĞIZ"
Başkan Kangal, "Yaklaşık 3 yıl önce kurulan partimiz, kurulduğu günden itibaren soluksuz bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Bu çalışmalar içerisinde büyük bir öneme sahip olan ve şimdiye kadar hiçbir partinin henüz iktidara gelmeden önce yapmadığı kapsamlı eylem planları, yani ülkemizin gelişim reçetesi başarılı bir şekilde tamamlanmış ve bu salondaki tanıtım programı ile milletimizin huzurunda tüm ülkemize duyurulmuştur.  Eylem planlarımızın detayında sunmuş olduğumuz çözüm önerileri , sadece siyasi kadrolar tarafından değil, tüm kesimlerden temsilcilerin oluşturduğu geniş bir ekiple oluşturulmuş gerçekçi çözümlerdir. Bu kapsamda Deva Partisi olarak, kadrolarımızla ve çözümlerimizle yapılacak olan seçimlerde milletimizin huzuruna eksiksiz bir şekilde çıkacağız. Ülkemizin sorunlarını bildiğimiz gibi, çözümlerini de bildiğimizden, vakit kaybetmeden hızlı bir şekilde toparlanma sürecine girip, hepimizin hayalindeki Türkiye'ye ulaşmak için tüm kadrolarımızla çalışmaya devam edeceğiz. Kimse endişeye kapılmasın, özlemini duyduğumuz günler yakındır" dedi.

'Özlemini Duyduğumuz Günler Yakındır'