Özsoy Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Selahattin Özsoy, seçim çalışmaları kapsamında Sivrice ve Maden ilçelerini ziyaret ederek, teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Özsoy Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Selahattin Özsoy, 14 Mayıs milletvekilliği genel seçimlerine yönelik çalışmaları kapsamında başlattığı teşkilat ziyaretlerine devam ediyor.

Bu kapsamda Özsoy, AK Parti Sivrice ve Maden İlçe teşkilatı ile biraraya geldi.

Özsoy Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

"ÇOK ÖNEMLİ BİR SEÇİME GİDİYORUZ"
Teşkilat mensuplarıyla seçimlere ilişkin istişarelerde bulunan Özsoy, “14 Mayıs seçimleri öncesinde aday adaylığı sürecinde başlattığımız teşkilat ziyaretlerimize devam ediyoruz. Ülkemiz adına, şehrimiz adına ve elbette geleceğimiz adına çok önemli bir seçime gidiyoruz. Teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde ülkemiz ve şehrimiz için gayretle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Siyaset, hizmet makamıdır. Doğduğumuz, büyüdüğümüz ve her karışına ayrı sevdalı olduğumuz bu şehri, daha ileriye taşımak için elimizden gelenin, gücümüzün yettiğinin daha fazlasını yapacağız ve inşallah AK Partimiz 14 Mayıs’ta, milletimizin desteğiyle ve elbette dualarıyla bir kez daha zafere ulaşacaktır.” dedi.

Özsoy Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor