Palu'dan İdlib'e Anlamlı Destek

Elazığ'ın Palu ilçesinde görev yapan cami imamları ve müezzinleri Suriye'nin kuzeybatısında bulunan İdlib kentinde inşa edilen briket evlere destekte bulundu.

Palu'dan İdlib'e Anlamlı Destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Palu ilçesinde görev yapan cami imamları ve müezzinler Palu Müftülüğü’nü başlattığı kampanya kapsamında Suriye'nin kuzeybatısında bulunan İdlib kentinde inşa edilen briket evlere destekte bulundu.

İlçe Müftüsü Ayet Usta başlatılan yardım kampanyası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada;  “Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Suriye'de çadırlarda yaşayan ve yağmur çamurda zor şartlarda bulunan ailelere yöneliķ Türkiye geneli başlatılan yardımlar devam etmektedir.

Biz de Palu Müftülüğü olarak hocalarımızla aramızda bir nebze de olsa yardım edebilmek adına imamlarımız ve müezzinlerimizle şahsi olarak 9.000 TL yardımda bulunduk. Hocalarımıza hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ederim. Bir konutun bedeli 8.500 TL idi. Allah razı olsun. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin, hayırlı hizmetler nasip eylesin. Vatanımızı, milletimizi muhafaza eylesin.” Dedi.