Prof. Çoban Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Prof. Çoban Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Elazığ bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN; seçim tarihleri yaklaşırken, vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlattı, gönüllere dokundu.

Bağımsız Milletvekili Adayı ÇOBAN’ın ilk durağı cip köyü oldu. İlgiyle karşılanan Bağımsız aday Çoban, şehrin geleceği için, gençleri için projelerinin olduğunu ifade etti.

Milletvekili adayı Çoban yaptığı değerlendirmede; ‘’ 15 yılı aşkın süredir aktif siyasetin içerisinde, şehrin tüm swot analizlerine hakimim. Bu şehirde benden başka tüm sektörleri ve ilçeleri masaya yatırıp, fırsatları, tehditleri, güçlü yönlerini, zayıf yönlerini çıkarıp kitaplaştıran siyasetçi yoktur. Bir özelliğimiz de bilim adamı oluşumuzdur. Olaylara öncelikle entelektüel olarak yaklaşıp bilimsel analizler yaparım. Vatandaşımızı dinlerim, sorunu tespit ederim. Çözümler üretir ve yine sorundan etkilenen vatandaşlarımızla istişare ederek ortak bir çözümde buluşurum. Benim, iddia ediyorum çözümünü ortaya koymadığım hiçbir beyanatımı göremezsiniz. Bir problem üzerinden mağdur vatandaşlarımıza gaz verip siyaset yapmam. Derdiyle dertlenirim fakat sunduğum çözümlerle umut olmaya çalışırım. Benim bu şehirde izim var, harmanda gözümün olması doğaldır. Sevdamız Elazığ dedik, çıktık bu yola. Allah sonumuzu muvaffak etsin, şanlı bir zafer ile taçlandırsın inşallah.’’

Prof. Çoban Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

"TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE TAM BAĞIMSIZ ELAZIĞ"
Akabinde Elma Pınarı köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Bağımsız aday Çoban’a destekler sel gibi aktı. Mecliste yalnızca şehrin problemlerine çözüm üreten değil, vatandaşların da problemlerine çözüm üreten bir vekil olacağını ifade ederken açıklamalarına şöyle devam etti: ‘’ görüyorum ve duyuyorum ki bana proje ile gelin, kişisel problemlerinizle gelmeyin diyenler oluyor. Eğer sizler bana çocuklarınızın iş problemleri ile gelmeyecekseniz, eğer ben şehrin kronik problemlerini çözüp vatandaşın yalnızca yaşam alanını düzeltip ev huzurlarına bana ne diyeceksem ne diye beni seçesiniz. Ben bir vekil değilken bile kişisel ilişkilerimle vatandaşlarımızın bakanlıklardaki problemlerine çözüm ürettim. Çocuklarına aş olabilmek için, mutlu yuva kurabilsinler diye, çay ocaklarında son parasını düşünerek çayını içmesin diye elazığ kariyer internet sitesini kurdum. Vatandaşın kişisel problemleri de benim için Elazığ’a eştir. Ben entelektüel adamım, korkmayın, elimi güçlendirin ve yapacaklarımı seyredin. 15 yılım, gelecek tüm ömrümün teminatıdır. Sizlerden yalnızca 40 bin oy isteyerek beni vekil göndermenizi istemiyorum. Beni 100 bin oy ile meclise taşıyın ki, Ankara’da elim güçlü olsun, şehrimizi şaha kaldırayım.’’ Dedi.

Bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN, gününü davet edildiği düğünlere katılım sağlayarak bitirdi.  

Prof. Çoban Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor