Prof. Keleş 'Palu'yu Gündemine Aldı!

Uzun yıllardır uğraşı verilen ilçede Palu Meslek Yüksekokulunun Kurulması için gerekli çalışmaların yapılacağının sözünü veren AK Parti Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş'in açıklaması Paluluları sevindirdi...

Prof. Keleş 'Palu'yu Gündemine Aldı!

Palulular tarafından hasretle beklenen ve ilk olarak somut adımı Palu Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından atılarak gündeme alınıp takibi yapılan ve yine dernek tarafından uzun uğraşları sonucunda Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş'ında büyük emek vererek, senato kararının alınmasını sağladığı ilçede MYO kurulması için Yükseköğretim Kurumu'nda bekleyen kararı gündemine alan Prof. Dr. Erol Keleş'in açıklamaları Palulu vatandaşları sevindirdi.

"SORUNLARA KAYITSIZ KALMAYACAĞIZ"
Seçim çalışmaları kapsamında Elazığ'ın Palu ilçesini ziyaret eden AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, ilçenin sorunlarını çok iyi bildiğini belirterek, bu sorunlara kayıtsız kalmayacaklarını kayıtsız ve seçildiği takdirde Palu'nun her zaman gündeminde olacağını ifade etti.

Prof. Dr. Keleş, Palu ilçe ziyaretinde yaptığı değerlendirmede, ilçe halkı tarafından uzun yıllardır beklenen Meslek Yüksek Okulunun kurulması konusunda da açıklamalar yaparak; "ilçenin talepleri olan Meslek Yüksek okulu ile 150 yataklı hastaneyi kazandırmak için elimden gelen her şeyi yapacağım." dedi.

"PALU MYO, EN KISA ZAMANDA AÇILMALIDIR"
Prof. Dr. Keleş'in açıklamasının memnuniyet verici olduğunu ifade eden Palulu vatandaşlar ise, ilçede en kısa zamanda meslek yüksekokulunun açılması gerektiğini belirttiler.

Prof. Keleş 'Palu'yu Gündemine Aldı!