Prof. Keleş, Resmi Başvurusunu Yaptı

AK Parti'den Milletvekili aday adaylığını açıklayan Prof. Dr. Erol Keleş, bugün resmi başvurusunu AK Parti Elazığ İl Başkanlığına yaptı...

Prof. Keleş, Resmi Başvurusunu Yaptı

AK Parti'den Elazığ Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıklayan Prof. Dr. Erol Keleş, bugün resmi başvurusunu yaptı.

"HOŞ BİR SEDA BIRAKMAK İSTİYORUM"
AK Parti Elazığ İl Başkanlığına resmi başvurusunu yapan Prof. Dr. Erol Keleş, burada yaptığı açıklamada; "30 yıllık meslek hayatımda, büyük bir özveriyle hemşerilerime hizmet etmeye çalıştım. Meslek hayatımın büyük bir bölümünü ve öğrencilik hayatımı Elazığ’da geçirdim. Elazığ’a karşı sorumluluklarımın farkındayım.Her birimizin, şehrimiz ve ülkemiz için yapabileceği birçok işler var. Bugüne kadar hep bu bilinçle hareket ettim. Aynı duyarlılık ve ciddiyetle bundan sonra da Elazığ’a ve ülkeme hizmet etmek istiyorum. Yüksek disiplinle ve yüksek gayretle, şehrimize hizmet ederek, yeni bir başarı hikâyesi yazacağımıza inancım tamdır. Ve Nasip olursa geride hoş bir seda bırakmak istiyorum" dedi.

Prof. Dr. Keleş, Resmi Başvurusunu Yaptı

"ÇALIŞACAĞIZ VE BAŞARACAĞIZ"
AK Parti'nin 2023 seçimelrinde zaferle çıkması için elinden gelen tüm gayreti gösteceğini belirten Prpf. Dr. Keleş; "Bugün, milletvekilliği aday adaylığı başvurum için bir aradayız. Nasipse milletvekili adayı olarak, değilse bir birey olarak devletimiz için, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanması için, AK Parti’nin seçimlerden zaferle çıkması için elimden geleni yapacağım! Zafere giden yol çaba ve gayretten geçiyor. Çalışacağız ve başaracağız! Kısa bir süre önce, AK Partimizden Elazığ milletvekilliği aday adaylığı başvurusu için görevimden istifa etmiştim. Bugün partimize resmi başvurumu yapıyorum. Hayırlara vesile olmasını rabbimden diliyorum. Bizlere destek vermek için bir araya gelen siz değerli dostlarıma nezaketlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yüksek özverileri ve gayretlerinden dolayı İl Başkanımıza, Merkez İlçe Başkanımıza, yönetim kurulu üyelerimize, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarımız ve üyelerimize teşekkür ediyor, Saygılarımı sunuyorum. Arz ederim” ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Keleş, Resmi Başvurusunu Yaptı

"BAŞARILAR DİLİYORUM"
Konuşmanın ardından Prof. Dr. Erol Keleş, başvuru evraklarını AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım'a teslim etti.

Başkan Yıldırım'da Prof. Dr. Keleş'e çıkmış olduğu bu yolda başarılar dileyerek; “Rabbim yolunu, bahtını açık etsin. Hakkında hayırlısının olmasını temenni ediyorum." dedi. 

Prof. Keleş, Resmi Başvurusunu Yaptı