Prof. Keleş Sağlıkçıları Unutmadı

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde ve Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde gerçekleştirilen etkinliklere katılarak, sağlık sektörümüzün değerli mensuplarıyla bir araya geldi.

Prof. Keleş Sağlıkçıları Unutmadı

Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde düzenlenen iftar programında, AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı ve Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları ile birlikte, sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen Prof. Dr. Erol Keleş, sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarını takdir etti ve Tıp Bayramı'nı kutladı.

Milletvekili Keleş, Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde düzenlenen etkinlikte de sağlık çalışanlarının yanında olarak, bu özel günlerini kutlama fırsatı buldu.

Prof. Keleş Sağlıkçıları Unutmadı

Prof. Dr. Erol Keleş, gerçekleştirilen her iki etkinlikte de, sağlık çalışanlarımızın insan sağlığı için gösterdikleri büyük özveri ve fedakarlıkların altını çizerek, “Sağlık çalışanlarımızın emekleri, milletimizin sağlığı için en büyük güvencedir.” Dedi. Tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlayan Milletvekili Keleş, sağlık sektörünün daha da güçlenmesi ve gelişmesi adına yapılan çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Prof. Keleş Sağlıkçıları Unutmadı