Rektör Göktaş'tan Anlamlı Ziyaret

Fırat Üniversitesi Rektörlüğüne atandığı günden bu yana hem eğitim camiasının hemde öğrencilerin büyük sevgisini kazanan Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş yaptığı anlamlı ziyaretlerle gönüllere girmeye devam ediyor...

Rektör Göktaş'tan Anlamlı Ziyaret

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, üniversite öğrencilerinin sevgisini kazanmaya devam ediyor. Her yıl Ramazan ayında öğrenci evlerini ziyaret ederek onlarla beraber iftar ve sahur programlarını gerçekleştiren Rektör Göktaş bu yılda öğrencileri ihmal etmedi.

Gerçekleştirdiği anlamlı ziyaretlerle Fırat Üniversitesi öğrencilerinin dertlerini ve sıkıntılarını dinlemeye ve onlarla birarada olmaya devam eden Rektör Göktaş, bu kapsamda öğrenci evini ziyaret ederek, gençlerle beraber sahur yaptı.

Konuyla ilgili Fırat Üniversitesi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda; " Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ve beraberindeki heyet öğrenci evini ziyaret ederek, öğrencilerimizle birlikte sahur yaptılar. Öğrencilerimizle sohbet eden Rektörümüz Prof. Dr. Göktaş, eğitim yaşamlarında başarılar diledi." ifadelerine yer verildi. 

Rektör Göktaş'tan Anlamlı Ziyaret