Saadet Partililer, Video Konferans Yöntemiyle Toplandılar

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanlığı Nisan Ayı İl Divan toplantısı gerçekleştirildi.

Saadet Partililer, Video Konferans Yöntemiyle Toplandılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanlığı, koronavirüs sebebiyle Nisan Ayı İl Divan toplantısını video konferans yöntemiyle gerçekleştirdi.

Saadet Partisi Elazığ il teşkilatı mensuplarının katılımıyla gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu yaptı.

Elazığlıların ve tüm teşkilat mensuplarının Ramazanı Şerifini tebrik eden Başkan Hacıbekiroğlu, Koronavirüs sebebiyle herkesin evde kaldığı bu dönemi fırsata çevirmenin mümkün olduğunu ve Ramazanı Şerifin manevi ikliminden faydalanmanın bizlere ciddi katkıları olacağını ifade etti.

"Esnaflarımız Çok Ciddi Sıkıntılarla Kkarşı Karşıyadır"

Başkan Hacıbekiroğlu sözlerine şöyle devam etti; ''Malumunuz Covid-19 sebebiyle ekonomimiz ciddi yaralar almaktadır. Esnaflarımız bu süreçte çok ciddi sıkıntılarla maalesef karşı karşıyadır. Kuaföründen, pazarcısına farklı sektörler virüs sebebiyle maddi sıkıntılarla boğuşmak zorunda kalmıştır. Saadet Partisi olarak bu süreçte #SesimizBir kampanyası başlatarak koronavirüsten dolayı mağduriyet yaşayan tüm kesimlere yönelik çözüm önerilerimizi dile getirmeyi kendimize vazife edinmiş durumdayız. Ekonomik anlamda türlü sıkıntılara göğüs geren farklı kesimlerin dertlerine bir nebzede olsa deva olabilmek adına başlatmış olduğumuz bu kampanya her gün farklı bir kesimin sesi olarak devam etmektedir.”

“Destek Paketleri Milletin Derdine Derman Değil”

Başkan Hacıbekiroğlu konuşmasında; “Hükümetin açıklamış olduğu destek paketleri üzülerek ifade ediyorum ki milletin derdine derman olmaktan çok uzak. Toplumun beklentilerini karşılamayan paketler yeni sıkıntıların habercisidir. Gerek küçük esnaf diye tabir ettiğimiz esnaflarımız gerek büyük ölçekli işletmeler bu yaşanan sıkıntılı süreçte ve süreç sonrası mutlaka ama mutlaka tatmin edici şekilde desteklenmelidir.” İfadelerini kullandı.