Saadet Partisi'nde Ses Seda Yok!

Saadet Partisi Eski İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu'nun görevi bırakmasıyla yeni bir oluşuma giren Saadet Partisi Elazığ İl teşkilatında büyük sessizlik hakim...

Saadet Partisi'nde Ses Seda Yok!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Eski İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu'nun görevi bırakmasıyla yeni bir oluşuma giren Saadet Partisi Elazığ İl teşkilatında başkanlık koltuğuna oturan yeni başkan Abdullah Akın'ın  bugüne kadar kamuoyuna çıkmaması ve gündeme ilişkin hiçbir açıklama yapması dikkat çekti. 

Saadet Partisi Elazığ İl başkanlığı görevini uzun yallar yürüten İbrahim Hacıbekiroğlu, 14 Eylül tarihinde il başkanlığı görevini bırakmıştı.

Elazığ siyasetinde iz bırakan tecrübeli siyasetçi İbrahim Hacıbekiroğlu'nun beklenmeyen bu kararı şaşkınlık yaratmıştı. 

Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu, partisinin Elazığ İl Başkanlığına genç işadamı 37 yaşındaki Abdullah Akın'ı atadı. 

HACIBEKİROĞLU'NU ARATIR MI?
İl Başkanlığı koltuğuna oturan Abdullah Akın'ın göreve başladığı günden bugüne kamuoyuna çıkmaması ve gündeme dair ve şehrin sorunlarına ilişkin herhangi bir açıklama yapmaması dikkatlerden kaçmadı.

Partinin eski il başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu, her ay basın toplantısı düzenleyip ülke ve Elazığ gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak partisinin çözüm önerilerini sunuyordu. Hacıbekiroğlu, bunun yanında yazılı açıklamalarla da sıcak gelişmelere ilişkin açıklamalar yapıyordu. 

YILIN MUCİDİ ÖDÜLÜNÜ ALMIŞTI
Bugüne kadar sessiz kalan Saadet Partisi'nin yeni il başkanı Abdullah Akın'ın ise nasıl bir yol haritası izleyeceği merakla bekleniyor. 

Zira koltuğa oturan genç başkan Abdullah Akın'ın ismi ürettiği led ampüllerle elektrikten tasarruf sağlayarak 'yılın mucidi' ödülünü almış ve dikkatleri üzerine çekmişti. 

İş dünyasında başarılara imza atan Saadet Partisinin genç başkanı Abdullah Akın, aynı başarıyı siyaset alanında gösterebilecek mi?

Özellikle görüşünü aldığımız birçok Saadet Partisi tabanı ve kamuoyu bu sorunun cevabını merakla bekliyor...